Vrtnarstvo ALT

Vrtnarstvo ALT

Vrtnarstvo ALT

Category

Vrtnarstvo Alt, Alt Anton s.p. | Pristava 20b | 9240 Ljutomer

Vrtnarstvo Alt se nahaja v prleški vasici, Pristavi, nedaleč stran od mesta Ljutomer, kjer vzgajamo sadike rož, zelenjave in zelišč. Z našimi sadikami si lahko pričarate cvetoče, okusno in dišeče razkošje na vašem vrtu ali si s cvetjem okrasite svoj dom in okolico.

V Vrtnarstvu Alt poskrbimo za cvetoče razkošje vašega doma z okrasnim balkonskim cvetjem in vam nudimo bogato izbiro domačih in kvalitetnih sadik zelenjave za vaš samooskrbni vrt ter dišeča, aromatična zelišča za popestritev okusov.

Pri nas najdete sadike zelenjave za na vrt, ki ne sme manjkati na vašem vrtu. Ponujamo vam tudi cepljene sadike zelenjave, za bujnejši pridelek in večjo odpornost. Zraven teh, pa pri nas najdete tudi sadike melonaste hruške, mehiške kumare, andskih jagod, kiwana (afriška bučka), kristalnega jabolka, tomatila, malabar špinače in drugih zanimivih in nevsakdanjih okusov in oblik zelenjave.

Poleti so vam na voljo domače prleške lubenice, direktno z njive.

Jeseni pa velikocvetne in malocvetne mačehe, lončne krizanteme in ikebane ob dnevu spomina na mrtve.

Z Vrtnarstvom Alt iz Pristave si lahko vedno znova pričarate cvetoče razkošje vašega doma in obirate domače pridelke zelenjave in zelišč iz vašega samooskrbnega vrta.

Naslov
Pristava 20b