FIN – MARK, računovodstvo in poslovno svetovanje

FIN – MARK, računovodstvo in poslovno svetovanje

FIN – MARK, računovodstvo in poslovno svetovanje

Category

FIN-MARK, računovodsko in davčno svetovanje in druge poslovne storitve, Vlasta Hakl s.p. | Radenski Vrh 42, 9252 Radenci

V FIN – MARK-u opravimo računovodske storitve za pravne osebe, samostojne podjetnike, društva in zasebnike, ki imajo dopolnilno dejavnost.

Za stranke opravimo tudi prijave in odjave zaposlenih, pogodbe o zaposlitvi, pripravljam dokumentacijo za kredite… Nudimo kompletno računovodsko vodenje (urejanje dokumentacije, kontiranje in knjiženje vseh poslovnih dogodkov, obračun ddv, obračun plač, izpisovanje in predlaganje dokumentov davčnemu organu, svetovanja…), lahko pa na vašo željo za vas opravim samo določeno področje.

Vsa dokumentacija se za tekoče leto hrani na sedežu firme FIN-MARK, po opravljenem zaključnem računu pa se preda na sedež naročnika. Za ceno računovodskih storitev se dogovorimo na začetku sodelovanja na podlagi vaših posredovanih podatkov, prav tako glede dostave dokumentacije. Dokumentacijo lahko vzamemo na vašem sedežu ali pa jo dostavite sami. Cena storitev se spremeni ob večjih spremembah. Če želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti, nas pokličite, z veseljem vam pomagamo.

T: 040 470 683
E: vlasta.hakl@gmail.com

www.facebook.com/finmark1

Delovni čas:
ponedeljek-petek: 08:00-16:00

Naslov
Radenski Vrh 42