MF-CT d.o.o.

MF-CT d.o.o.

MF-CT d.o.o.

Category

MF-CT, proizvodnja, trgovina, storitve, d.o.o. | Babinska cesta 6 | 9240 Ljutomer

Podjetje MF-CT d.o.o. je družba z dolgoletno tradicijo na področju proizvodnje specialnih tovornih nadgradenj na tovornih vozilih ter specialnih traktorskih, industrijskih ter kamionskih prikolic. Podjetje ima lasten razvoj, kadre, proizvodne hale, vso potrebno proizvodno, transportno, konstrukcijsko in informacijsko opremo, skladišča, dvorišča, itd.

Smo uradni zastopnik za znamke: Bär Crgolift, Penz Crane, GHH Rand, Knapen Trailers, Cramaro in Hyva.

V najkrajšem možnem roku izdelamo kvalitetno ter cenovno ugodno nadgradnjo vašega tovornega vozila. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in nadgradnjo prilagodili vašim potrebam.

Zakaj izbrati MF-CT:

  • Izbor najkvalitetnejših materialov
  • Dolga življenjska doba
  • Konstantne inovacije

Gradimo in načrtujemo izdelke, ki so vzdržljivi in z najboljšimi zmogljivostmi.

PROIZVODNI PROGRAM

Glavni proizvodni program podjetja MF-CT, d.o.o. je izdelava tovornih nadgradenj za različne potrebe, izdelava specialnih traktorskih, industrijskih in tovornih prikolic, montaže serijskih nadgradenj in dvigal vseh evropskih proizvajalcev, montaža, servis in vzdrževanje nakladalnih ploščadi, prikolic s pomičnim podom, prekucnikov ter hidravličnih instalacij na tovornih vozilih.

NAŠ PRISTOP

Veliko sredstev vlagamo v izboljšavo in tehnološko posodobitev proizvodnega procesa ter v razširitev proizvodnega in prodajnega programa. Pri izdelavi nadgradenj uporabljamo v glavnem visoko kvalitetne materiale, kot so Strenx, Domex. Nadgradnje so zato vzdržljive in varne z dolgo življenjsko dobo, kar dokazujejo naše zveste stranke. Seveda vsakemu kupcu zagotovimo tudi redno servisiranje, dobavo rezervnih delov ter morebitna popravila.

TEHNOLOGIJA

Ker so posamezni proizvodi podjetja MF-CT d.o.o., specialni, lahko vsak izdelek posebej prilagodimo specifičnim potrebam in željam kupcev. Seveda so pri tem pomembne tudi zakonsko predpisane tehnične in varnostne zahteve. Projektiranje izvajamo z 3D računalniškim programom Creo Essentials.

T: 082 01 29 90
T: 051 337 395  Samo Fijavž
T: 031 671 770  Marijan Fijavž
E: info@mf-ct.com

Delovni čas:
ponedeljek-petek
06:00-14:00

Naslov
Babinska 6, Ljutomer