Optika Focus d.o.o.

Optika Focus d.o.o.

Optika Focus d.o.o.

Category

OPTIKA FOCUS, družba za storitve, d.o.o. | Panonska ulica 47 | 9231 Beltinci

Naše poslanstvo je strankam z najnovejšo tehnologijo zagotoviti najboljšo možno kakovost storitev, hkrati pa skupaj s stranko poiskati rešitve, ki bodo zadovoljile želje in zahteve strank. Vabimo vas, da nas obiščete, in skupaj bomo naredili nekaj za vaš boljši vid.

Strankam ponujamo celovito storitev, ki obsega:

  • Očesni pregled s predpisom korekcijskih očal ali kontaktnih leč: Očesni pregled opravi zdravnik specialist oftalmolog, ki predpiše dioptrijo za korekcijska očala oz. kontaktne leče.
  • Pomoč pri izbiri okvirja za očala in primernih stekel za očala: Izbira primernega okvirja za očala je pomembna, saj mora zadovoljevati pričakovanja stranke glede barve, oblike in materiala očal kot tudi udobja in počutja med nošenjem očal. Zelo pomembna je tudi izbira primernih stekel za očala. Iz ponudbe različnih materialov in proizvajalcev je treba vsaki posamezni stranki pomagati pri izbiri ustreznih stekel, da bi izpolnili njene želje in potrebe.
  • Pomoč pri uporabi kontaktnih leč: Vsem novim uporabnikom kontaktnih leč pomagamo pri učenju vstavljanja in odstranjevanja leč iz očesa, dokler sami ne obvladajo postopka varne uporabe kontaktnih leč.
  • Izdelava korekcijskih očal: Vsaka naša očala so skrbno izdelana in prilagojena za posamezno stranko. Ker sta višina oči in razdalja med očesoma pri vsaki stranki drugačni, ju je treba pred izdelavo očal izmeriti in upoštevati pri izdelavi. Z najsodobnejšim brusilnim strojem, ki omogoča precizno brušenje stekel in optimalno prileganje korekcijskemu okvirju, zbrusimo stekla in jih zmontiramo v okvir. Po montaži očala še enkrat temeljito pregledamo in preverimo kakovost izdelave.
    Pred predajo očal jih stranka še preizkusi in preveri, ali je predpisana dioptrija zanjo ustrezna.
  • Brezplačni servis korekcijskih očal: Očala, izdelana pri nas, tudi brezplačno* servisiramo.

* Brezplačno servisiranje pomeni, da ne zaračunamo dela za drobna popravila očal kot tudi ne drobnega materiala (vijakov, nosnikov). V primeru zamenjave večjih delov (ročke) se material zaračuna. V primeru zamenjave stekel ali premontaže v novi okvir se zaračunata delo in material.

Delovni čas:
ponedeljek-petek: 09:00-13:00, 14:00-17:00
sobota: 08:00-12:00

Naslov
Panonska ulica 47, Beltinci