Kontakt
Lokacija
O nas

www.mojponudnik.si

Pro Mundus d.o.o.
PE Lendavska Murska Sobota
Lendavska 5a, 9000 Murska Sobota
info(at)mojponudnik.si

Davčna številka: SI14537753
Matična številka: 3678555000
TR: SI56 1910 0001 1385 914 (DBS d.d)

Vpisano v razvid medijev: zap.št. 2164
Odgovorni urednik: Damijan Toth

OGLAŠEVANJE
AVTORSKE PRAVICE

Vse vsebine (pisne in slikovne) na spletnem portalu www.mojponudnik.si so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Objavljenih vsebin se ne sme prepisovati, spreminjati ali kako drugače uporabljati brez pisnega soglasja podjetja Pro Mundus d.o.o. Uporabnikom je dovoljeno vsebine deliti v taki obliki kot so, brez soglasja na svojih spletnih straneh, forumih, socialnih omrežij in drugače. Avtorske vsebine so zaščitene z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah.

Podjetje Pro Mundus d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij in ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij ali za kakršne koli napake ter pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Pridržujemo si pravico do spremembe vsebine. Napake so možne, za njih ne odgovarjamo.

S poslanim sporočilom se:

  • strinjate z obdelavo osebnih podatkov za namen vzpostavitve kontakta
  • strinjate z obdelavo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Več o Varovanje osebnih podatkov.