Zavezujemo se k varovanju zaupnosti, dostopnosti in celovitosti osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta www.mojponudnik.si, zbrane osebne podatke iz kontaktnega obrazca bomo do izbrisa zbirali in obdeloval skladno z namenom obdelave vaših poslanih vprašanj. Izbris vaših osebnih podatkov iz kontaktnega obrazca lahko zahtevate preko info(at)mojponudnik.si.

Zbrane podatke pri prijavi na e-novice bomo do izbrisa zbirali in obdelovali skladno z namenom občasnega obveščanja o novostih preko e-pošte (novice, akcije, nagradne igre …). Od novic se lahko kadarkoli odjavite z linkom na dnu elektronskega sporočila, ki ga boste prejeli od nas (poslana novica) ali zahtevate preko info(at)mojponudnik.si.

Osebne podatke, ki jih posamezniki posredujejo na podlagi osebnega soglasja, ki se zgodi, ko posameznik vpiše svoj elektronski naslov/osebne podatke in stisne na okence “Naročite se” ali “Pošlji”, s tem dejanjem se posameznik strinja, da podatke hranimo do posameznikovega podanega nedvoumnega preklica dovoljenja uporabe z prej opisanim postopkom.

Zbrani podatki se ne prenašajo nikamor, so v našem arhivu. Zbranih osebnih podatkov ne uporabljamo za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov, zbrani osebni podatki so izključno za namen pošiljanja naših novic do vas ali pošiljanje odgovorov na vaše vprašanja. 

Dostope do podatkov iz kontaktnega obrazca in prijave na novice www.mojponudnik.si omogoča in odobri le odgovorni urednik spletnega medija www.mojponudnik.si.

Pro Mundus d.o.o.