Optika Dober vid

Optika Dober vid

Optika Dober vid

Category

Optika Dober vid Tanja Jerebic s.p. | Prešernova ulica 17a | 9240 Ljutomer

Področje optike je svojevrstno področje, zato je pomembno, da ga z razlago in ustreznim svetovanjem približamo stranki, saj je ta pogosto obremenjena s številno in raznovrstno ponudbo, ki jo dandanes nudi trg.

ZAKAJ SMO VREDNI ZAUPANJA?

Lahko bi pisali o tem, kaj ponujamo, vendar je bolj pomembno, da napišemo nekaj, kar bo pri vas, strankah, vzbudilo občutek, da smo vredni vašega zaupanja.

Naša želja je, da vam izdelamo očala, ki bodo prilagojena vašemu načinu življenja. Da pa bi to dosegli, se vam bomo posvetili in prisluhnili vašim potrebam oz. željam, kajti samo tako boste lahko zares zadovoljni. Vaše zadovoljstvo pa hkrati predstavlja zadovoljstvo tudi nam, ki z ustrezno izbiro očal pripomoremo k temu, da tekom vašega vsakdana uspešno opravljate svoje delo in dosegate zastavljene cilje.

Optika Dober vid je usmerjena v prihodnost. Usmerjeno išče rešitve za ohranjanje kakovosti življenja sedanjih in prihodnjih generacij ljudi v ožjem in širšem okolju podjetja.

K naši glavni dejavnosti smo želeli nekaj dodati in razširiti našo ponudbo. Dodali smo prodajo kristala Steklarne Rogaška.

Prodajati kristal v naši optiki je ideja, ki nam dolgo ni dala miru. Veseli smo, da je ideja in želja sedaj postala resničnost. Navdušeni smo, saj ponudba kristala Steklarne Rogaška v naši optiki pomeni obogatitev ponudbe v Pomurju nasploh.

Kristal iz Steklarne Rogaška je po vsem svetu znan predvsem po izjemnem sijaju ter pridihom nebesne modrine. Rogaški kristal je eden najkakovostnejših na svetu, je simbol tradicije in kvalitete. Izvrsten dizajn, mojstrska izdelava in odlična kvaliteta kristala je recept, ki Steklarno Rogaška ločuje od konkurence.

Vabimo vas k ogledu čudovitih kristalnih izdelkov, s katerimi lahko obogatite vaš dom ali pa jih podarite vašim bližnjim.

Kristal je darilo, ki ostane za večno, ki se prenaša iz generacije v generacijo in nikoli ne izgubi svojega čara.

Tanja Jerebic, vaš optik

Delovni čas:
Ponedeljek: 08:00 – 17:00
Torek: 08:00 – 17:00
Sreda: 11:00 – 19:00
Četrtek: 08:00 – 17:00
Petek: 08:00 – 17:00
Sobota: 08:00 – 12:00

Naslov
Kolodvorska 18a, Ljutomer