Kmetija VLAJ

Kmetija VLAJ

Kmetija VLAJ

Category

KMETIJA VLAJ | Vlado Vlaj – nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji | Bodonci 102 | 9265 Bodonci

Kmetija Vlaj se nahaja v Bodoncih na obronkih Goričkega, kjer si hribi in doline podajajo roke. Na kmetiji Vlaj se ukvarjamo s prodajo bučnega olja. Naša osnovna dejavnost na kmetiji poljedelstvo. Od leta 2011 imamo registrirano dopolnilno dejavnost na kmetiji. Leta 2016 smo prejeli tudi pravico do uporabe Kolektivne blagovne znamke Krajinski park Goričko. Leta 2017 smo zgradili skladišče za skladiščenje bučnih semen. Kakovostno bučno olje je lahko le, če je seme pravilno oprano, očiščeno, posušeno in skladiščeno.

Izdelki na naši kmetiji so:

  • bučno olje
  • pražena bučna semena
  • orehovo olje
  • ajdova kaša
  • kis

V ponudbi imamo tudi različne darilne pakete z domačimi izdelki, ki so lahko darilo za vaše najdražje ali poslovne partnerje.

Naše izdelke lahko kupite pri nas doma, preko naše spletne trgovine ali pa nas obiščete na raznih stojnicah, katerih se udeležujemo na različnih koncih Slovenije. Izdelki so na voljo tudi na gradu Grad na Goričkem, v Okrepčevalnici na Jasi v Bodoncih, na Lovenjakovem dvoru v Polani, v Hranilnici prekmurskih dobrot v Murski Soboti in v Expanu.

Za bučno olje smo prejeli že več zlatih priznanj. Leta 2019 smo na 2. mednarodnem ocenjevanju bučnega olja Alpe-Adria v Varaždinu med 184 vzorci bučnega olja prejeli zlato priznanje, kjer je naše olje prejelo najvišjo oceno med slovenskimi olji. Zlato priznanje smo prejeli tudi leta 2021 na Dobrotah Slovenskih kmetij na Ptuju.

Naše bučno olje je na prestižnem 61. in 62. svetovnem tekmovanju v kakovosti živilskih izdelkov Monde Selection 2022 in 2023 v Bruslju osvojilo ZLATO priznanje za kakovost in je tako svojo vrednost in kakovost potrdilo tudi v svetovnem merilu.

Na Kmetiji Vlaj smo za Vas pripravili izvirna poslovna darila, s katerimi boste lahko razveselili še tako zahtevne poslovne partnerje.

Novost so lesene gajbice oz. košarice, katere Vam napolnimo po vaših željah.

T: 031 317 953
E: janja.vlaj@gmail.com

www.kmetija-vlaj.si
www.facebook.com/kmetijavlaj

Delovni čas:
ponedeljek-nedelja: 07:00 – 20:00

Zavedamo se, da je kvaliteta tisto, kar šteje, zato dajemo kakovosti velik poudarek.

Naslov
Bodonci 102