Apartmaji Moravske Toplice Oliviers

Apartmaji Moravske Toplice Oliviers

Apartmaji Moravske Toplice Oliviers

Category

OLIVIER’S, MEDICO, turizem in trgovina d.o.o. | Levstikova ulica 17 | 9226 Moravske Toplice

Apartmaji Moravske Toplice Oliviers

V kraju, na robu prekmurske panonske ravnice, z bogatimi naravnimi izviri termalne mineralne vode z zdravilnim učinkom na stanje telesa in duha. V kraju, kjer se prepletajo poti in niti življenja tradicionalnih veščin in dobrin z modernimi novimi kvalitetami. V idiliki zelene pokrajine in goričkih hribov, pešpoti, šumenja rek in gozdov, petja ptičev in glasa jesenskega klopotca v vinogradih. V krajih, kjer je pohod v tišini zimskih večerov in noči v družbi srn in jelenov na goričkih hribih, obsijanih z lunino svetlobo, enkratno doživetje.

V pokrajini, ki brez njenih ljudi in njihove prijaznosti, širokega nasmeha in domačnosti ne bi bila to kar je – redki biser oaze miru in sproščenosti, kjer se čas ustavi, stres preneha, pljuča prečistijo, glava umiri… vas čakajo apartmaji Moravske Toplice podjetja OLIVIERS in tako se doživetij poln dan zaključi s sproščenim počitkom, potrebnim za nova vsakodnevna doživetja in dogodivščine. Apartma Moravske Toplice Oliviers vam nudi vse, kar je potrebno za vaše udobje in sprostitev.

Namestitev: 4 apartmaji, 2 za 2-4 oseb in 2 za 4-6 oseb. V vseh naših apartmajih imate zelo lepo opremljeno kuhinjo, kopalnico in spalnico, poletne mesece se boste lahko hladili s klimo. Apartmaji Moravske Toplice Oliviers vam bodo gotovo zelo všeč zaradi krasne lokacije, uživali boste lahko v kolesarjenju, sprehodih in seveda v prekrasnih bazenih zdravilnih učinkovinah termalnih vod.

Apartmaji Moravske Toplice se nahajajo v centru Moravskih Toplic, vendar izven hrupa in prometa. So v neposredni bližini Term 3000 in Term Vivat, pošte, trgovin, avtobusne postaje, golf igrišča z 18 luknjami in tenis igrišč, izhodišča pohodnih in kolesarskih poti. So prostorni, svetli, moderno opremljeni, z veliko naravnimi materiali, dvoetažni, z neomejenim dostopom do interneta, centralna klima in ogrevanje, kompletno opremljena kuhinja. Vsi prostor v apartmajih imajo dostop na balkon z lepim razgledom. V ponudbi sta dva tipa apartmajev v velikosti 64 m2 za 6 oseb in v velikosti za 44 m2 za 4 osebe.

Naslov
Levstikova ulica 17, M. Toplice