Aluvar d.o.o.

Aluvar d.o.o.

Aluvar d.o.o.

Category

ALUVAR Izdelava kovinskih izdelkov d.o.o. | Gančani 122a | 9231 Beltinci

Podjetje ALUVAR d.o.o. je bilo ustanovljeno konec leta 2005 kot družba z omejeno odgovornostjo in je naslednik podjetja Strojno ključavničarstvo Jožef Tratnjek. Smo podjetje,  ki s svojimi  izdelki  in storitvami  uspešno obvladuje izzive. Razvijamo izdelke s katerimi zadovoljujemo potrebe kupcev in dograjujemo njihovo zaupanje. Cilji našega podjetja so ostati inovativno, prilagodljivi, zanesljivi in razvijati kompetence svojih zaposlenih, ter nuditi najboljše rešitve za naše partnerje.

NADGRADNJA IN OPREMA ZA VOZILA
V proizvodnem programu imamo lahke aluminijaste nadgradnje za namene gasilskih vozil, vozil civilne zaščite,… Aluminijasta konstrukcija je lahko v celoti zvarjena, ali pa so zvarjeni samo segmenti, ki se sestavijo ter zvijačijo v celoto. Zunanje in notranje stene nadgradenj se lahko obložijo z aluminijasto pločevino ali kompozitnim materialom. Odprtine za vstop osebja ali dostop do opreme so lahko izvedene z vrati ali roletami priznanih proizvajalcev. Dodatno lahko nadgradnjo opremimo z raznimi zaboji, obrobami, nalepkami …

INDUSTRIJSKI PODESTI
Ponujamo rešitve po meri kupca, saj je naš cilj prilagodljivost trgu. Dodatno lahko ponudimo tudi konstruiranje, razvoj in montažo naših podestov, s čimer se še bolj približamo kupcu. Za različne izvedbe, dimenzije ter rešitve nas kontkaktirajte – z veseljem vam bomo odgovorili in pomagali poiskati optimalno rešitev.

NADSTREŠKI IN OGRAJE
V našem proizvodnem programu so kovinski in aluminijasti nadstreški sodobnih in elegantnih oblik ter kvalitetne izdelave, ki zagotavljajo zelo dobro funkcionalnost in dolgotrajno zaščito avtomobilom in terasam. Ponujamo standardne nadstreške in nadstreške po meri. Skupaj z vami izberemo pravo rešitev za vas. Nadstreške prilagodimo vašim zahtevam. Nadstreški so lahko pokriti s kritino po vaši izbiri. (pločevina, pločevina z izolacijo, steklo….) Po naročilu izdelujemo alu, inoks in železne ograje. Kot posebno ponudbo ograj ponujamo na tržišču ograje iz Aluminijastih perforiranih pločevin. Sama perforacija se izvede po želji stranke.

STORITVE
Nudimo vam: razrez pločevine, obdelava alu profilov, prebijanje pločevine-perforacije, razrez profilov, upogibanje pločevine, varjenje.

T: 02 54 22 296
E: info@aluvar.si

www.aluvar.si
www.facebook.com/aluvar.si

Delovni čas:
ponedeljek-petek: 07:00-15:00

Direktor: Uroš Tratnjek
E: uros.tratnjek@aluvar.si

Tehnični direktor: Marjan Granfol
E: marjan.granfol@aluvar.si
T: 031 509 909

Vodja programa nadgradnje vozil / vodja razvoja: Miha Horvat
E: miha.horvat@aluvar.si
T: 041 450 162

Projektant komercialist: Branko Alt
E: branko.alt@aluvar.si
T: 031 792 264

Naslov
Gančani 122a