Gorički raj

Gorički raj

Gorički raj

Category

Gorički raj, Sabina Lehner s.p. | Ratkovci 20a | 9207  Prosenjakovci

Že kar nekaj let v vasi Ratkovci obratuje Gorički raj d.o.o., prvi obrat za predelavo mleka na Goričkem. Prvotni namen je bil ohraniti in vzpodbuditi živinorejske kmetije k ohranjanju tradicije krmljenja živali s senom in pašo. Mleko se v obratu predeluje v različne mlečne izdelke.

Večina sestavin za jogurt izvira iz lokalnega okolja ali so pripravljene v našem obratu. Mleko dostavljajo kmetje iz sosednje vasi, lastniki le nekaj krav. Tudi sadje, zlasti jabolka in bezgov sirup so lokalnega izvora.  Jogurti so nekaj posebnega, saj so narejeni iz nehomogeniziranega mleka, v njih ni prav nobenih dodatkov, le jogurt in sadni pripravki, izdelani pri nas le z dodatkom sladkorja. Skratka, oskrbujemo se z mlekom lokalnih kmetov in jogurte od začetka do konca izdelamo ročno v svojem obratu.

Proizvajamo več okusov sadnih jogurtov in sicer: jagoda, marelica, gozdni sadeži, borovnica, bezeg s kurkumo, jabolko z ingverjem, suho sadje. Proizvajamo tudi mlečne deserte, narejene iz kremnega jogurta in sadne baze. Naravni jogurti so na voljo kot tekoč ali čvrsti jogurt. Za piko na i pa dodajmo še mlečni riž.

Proizvajajo se različni sadni jogurti, navadni jogurt, mlečni deserti in mlečni riž. Jogurte polnimo v plastenke 250 in 500 ml, v lončke 250g, stekleno embalažo 500 in 170 g. Mlečni riž polnimo v 250 g lončke. Mlečne deserte polnimo v 170 g stekleničke.

Izdelki se prodajajo v trgovinah Mercator, delno pod blagovno znamko Radi imamo domače, v trgovinah Interspar se prodajajo pod znamko Jogis ter v lokalnih trgovinah: trgovina Šklojca v Murski Soboti, trgovina Naša bauta v Murski Soboti, trgovine podjetja Goričanka d.o.o.. Jogurte ponujamo tudi okoliškim šolam, kot obrok – malico.

Po predhodnem dogovoru lahko obrat tudi obiščete, spoznate naše delo in poskusite naše izdelke. Sledite nam na socialnem omrežju Facebook in bodite obveščeni o novostih v Goričkem raju.

Proizvajamo tri nove mlečne deserte, ki se prodajajo v trgovinah Mercator pod blagovno znamko Radi imamo domače. Imenujejo se: Jesenski desert, Koruzni desert z robido in Mlečni desert s karameliziranimi orehi

Prodaja vseh izdelkov  se poleg že vseh naštetih trgovin, vrši tudi na sedežu podjetja v Ratkovcih, vsak dan dopoldne. Možna je dostava izdelkov po predhodnem naročilu v Mursko Soboto. Plačilo je možno samo z gotovino.

Naslov
Ratkovci 20a