Znanstvena monografija | The Future of Project Management: Adapting to Modern Needs

Znanstvena monografija | The Future of Project Management: Adapting to Modern Needs

Slovensko združenje za projektni management (ZPM) je v sodelovanju z ugledno mednarodno založbo Cambridge Scholars Publishing izdalo znanstveno monografijo z naslovom “The Future of Project Management: Adapting to Modern Needs”. Gre za prvo monografijo v knjižni seriji “The Future of Project Management”, ki jo ZPM ureja in upravlja kot naslednico revije Projektna mreža Slovenije.

S tem korakom stopa ZPM na področju projektnega managementa v veliki meri izven meja Slovenije, saj monografija združuje raziskovalna in strokovna spoznanja tako domačih kot tujih avtorjev. V nastanku monografije z dvanajstimi poglavji je sodelovalo kar 30 avtorjev iz 7 držav (Slovenije, Hrvaške, Srbije, Nemčije, Irana, Ukrajine in Indije), s čimer utrjujemo mednarodno prepoznavnost ZPM.

Zasnovo in nastanek monografijo sta urednikovala dr. Igor Vrečko in dr. Brigita Gajšek.

Vabijo vas, da se pridružite bralcem in odkrijete vsebine knjige “The Future of Project Management: Adapting to Modern Needs”. Več informacij o monografiji in možnost nakupa najdete na naslednji povezavi: https://www.cambridgescholars.com/product/978-1-5275-5373-6

Vsi člani in obiskovalci strani ZPM lahko izkoristite 25% popust pri naročilu knjige (Morate se prijaviti, potem pa v zadnjem koraku naročila vpišete kodo za 25% popust). Pri naročilu uporabite kodo SPMA25.

Omenjeno kodo lahko uporabite tudi pri naročilu drugih knjig na naslovu www.cambridgescholars.com

Avtor
Avatar photo