Gostišče Stari hrast

Gostišče Stari hrast

Gostišče Stari hrast

Category

Gostišče Stari hrast, Angela Pihlar s.p.  |  Radomerje 3  |  9240 Ljutomer

Gostišče Stari hrast temelji na dolgi družinski tradiciji pristnega prleškega gostoljubja. Tako vam gostoljubje v gostišču Stari hrast danes ponuja že 4 generacija Pihlarjev. Stara domačija je bila tu že leta 1900 in na tej domačiji je pradedek Ferdinand odprl prvo gostilno in trgovino.

Ponujamo vam:

  • GOSTINSKO PONUDBO
  • PRENOČIŠČA
  • VINSKA KLET IN VINOTEKA
  • REKREACIJA & IZLETI

Za vas bomo pripravili pristne prleške dobrote na tradicionalen način, a z modernim pridihom, postregli pa vam jih bomo z izvrstnimi vini ( šipon, suhi rose, sladki traminec ..) iz domače vinske kleti. Da pa ne boste lačni čez dan, vsakodnevno ( razen ponedeljka) za vas pripravimo malice in kosila. Izbirate lahko med tremi ali štirimi malicami ali kosili. V kolikor si želite kaj drugega, izberete iz bogatega jedilnega lista.

Domačija nudi udobno nastanitev za 10 oseb, vikend pakete s kopanjem ali brez. Na razpolago je tudi finska savna. Naša lokacija je odlično izhodišče za potepanje po Jeruzalemu ali spust po Muri ali za kopanje v bližnjih termah.

Po predhodnem dogovoru organiziramo degustacijo za skupino do 50 oseb. V prodajnem butiku pa je možno kupiti vse izdelke, ki jih pridelamo doma: vrhunska vina, likerji, grenčice, marmelade, med, bučno olje.

Organiziramo razne poroke, družinska slavja, obletnice, zaključke, martinovanja, kosila za skupine, nedeljska kosila. Ponašamo se s številnimi odličji in priznanji na področju kulinarike in naših vin.

Skupaj z našimi partnerji za vas organiziramo vodene izlete po Prlekiji in Prekmurju. V sodelovanju s Terme Banovci imajo naši gostje 20% popusta na karte.

Delovni čas:
Torek – petek:: 07:00 – 20:00
Sobota: 07:00 – 21:00
Nedelja: 8:00 – 16:00
Ponedeljek: zaprto

Naslov
Radomerje 3