Nova številka ZPM Mrežnika (december 2023)

Nova številka ZPM Mrežnika (december 2023)

Slovensko združenje za projektni management je izdalo novo številko ZPM Mrežnika (december 2023),

V tokratni številki ZPM Mrežnika vam predstavljajo tri nove korporacijske člane, ki so se pridružili že obstoječim. Pridružile so se organizacije BASS d.o.o. iz Celja, podjetje UnistarPRO in Promundus s storitvijo mojponudnik.si. Veselijo se vsakega obstoječega, kakor tudi novega korporacijskega člana, prav tako pa tudi obstoječih in novih individualnih članov združenja. Število članov v zadnjih dveh letih ponovno narašča in čas je, da se jim pridružite tudi tisti, ki še niste naši člani (tako posamezniki kot organizacije).

V Slovenskem združenju za projektni management v letošnjem letu obeležujejo 30 let uspešnega delovanja. V ta namen so ob koncu leta organizirali slavnostno skupščino Slovenskega združenja za projektni management, na kateri se je zbralo veliko število članov. Posebno mesto v tokratni številki je namenjeno skupščini in dogajanju na njej.

Zahvaljujemo se tudi članom Mladih projektnih managerjev, ki vestno razvijajo veščine projektnega vodenja, hkrati pa sodelujejo z različnimi podjetji pri reševanju projektnih izzivov. Izkušnje, ki si jih mladi tekom študija, lahko veliko pripomorejo pri razvoju njihove kariere. Podjetja in organizacije, ki s temi člani sodelujejo pri posameznih projektih in izzivih, pa lahko spoznajo perspektiven bodoči kader. Ugodnosti sodelovanja so tako vzajemne in prav je, da podjetja podpirajo mlade in sodelujejo z njimi.

V tokratni številki še lahko preberete prispevek podjetja TIKO PRO o prihajajočih razpisih.

Z velikim ponosom sporočajo, da so v ZPM v sodelovanju z ugledno mednarodno založbo Cambridge Scholars Publishing izdali znanstveno monografijo z naslovom “The Future of Project Management: Adapting to Modern Needs”. Gre za prvo monografijo v knjižni seriji “The Future of Project Management”, ki jo ZPM ureja in upravlja kot naslednico revije Projektna mreža Slovenije. Več informacij o knjigi in naročila so možna na spletni strani Cambridge Scholars Publishing ali na spletni strani ZPM (vključena koda za popust).

Ob koncu leta vsem želijo prijetne praznike in mnogo uspešnih zgodb v prihodnjem letu.

ZPM mrežnik je e-revija, namenjena posredovanju splošnih in informativnih novic o dogajanju na področju projektov in projektnega managementa v Sloveniji in širše po svetu. ZPM mrežnik bralce tudi informira o vseh programih in aktivnostih ZPM, vsebuje pa še različne zanimive intervjuje in predstavitve projektnih dosežkov članov ZPM. ZPM mrežnik izhaja trikrat letno (marec, avgust, november), vse številke pa bodo objavljene na spletnih straneh ZPM.

Avtor
Avatar photo