Nova številka ZPM Mrežnika (avgust 2022)

Nova številka ZPM Mrežnika (avgust 2022)

Slovensko združenje za projektni management je izdalo novo številko ZPM Mrežnika (avgust 2022), v njej med drugim lahko izveste kako poteka projektno vodenje pri izvajalcu. Marjana Skubic je pripravila zanimiv in poučen članek v katerem izveste na kaj morate biti pozorni, ko načrtujete oddajo dela zunanjemu izvajalcu in na kaj morate biti pozorni,, ko iščete zaposlitev na mestu projektnega vodje.

Častni član ZPM prof. dr. Anton Hauc je pripravil zanimiv in poglobljen intervju, kjer predstavi projekt VEGA, superračunalnik za prihodnost. Kaj takšen računalnik pomeni za Univerzo v Mariboru, za Slovenijo in slovensko znanost lahko izveste v samem intervjuju. V tokratni številki so objavili prilagojeno krajšo različico intervjuja, na spletni strani ZPM pa lahko preberete celoten intervju.

Med drugim lahko v aktualni številki ZPM Mrežnika spoznate podjetje Arctur in njihovo orodje za vodenje projektov 4PM ter njihovega novega korporacijskega člana podjetje Rihter, ki je specializirano za izdelavo hiš in objektov po meri kupca.

Napovedujejo tudi prihajajoči jesenski cikel certifikacije projektnih managerjev. Prijava je mogoča do 13. novembra 2022.

ZPM mrežnik je e-revija, namenjena posredovanju splošnih in informativnih novic o dogajanju na področju projektov in projektnega managementa v Sloveniji in širše po svetu. ZPM mrežnik bralce tudi informira o vseh programih in aktivnostih ZPM, vsebuje pa še različne zanimive intervjuje in predstavitve projektnih dosežkov članov ZPM. ZPM mrežnik izhaja trikrat letno (marec, avgust, november), vse številke pa bodo objavljene na spletnih straneh ZPM.

Avtor
Avatar photo