Nina Pu┼ílar – koncert ob materinskem dnevu v Ljutomeru

Nina Pu┼ílar – koncert ob materinskem dnevu v Ljutomeru

Izbor urednika

Pravila nagradne igre objavljene 14.3.2023 na na┼íi FB strani www.facebook.com/mojponudnik.siNagrajenec dobi dve vstopnici za koncert (TRIBUNA-SEDI┼á─îE)” poglejte na https://bit.ly/3JDrY1L

NINA PU┼áLAR – KONCERT OB MATERINSKEM DNEVU
sobota, 25. marec 2023 ob 20. uri, Športna dvorana ŠIC Ljutomer

Najbolj predvajana doma─Źa izvajalka Nina Pu┼ílar vas bo razveselila na materinski dan.

Odkar je leta 2005 zmagala v Bitki talentov in takoj zatem izdala skladbo Ni ona, se Ninina kariera ves ─Źas le vzpenja. Ljubezen, so─Źutje, veselje do ┼żivljenja in pozitivna sporo─Źila zavita v njen enkratni glas, okra┼íena z nepogre┼íljivim nasmehom ter iskricami v o─Źeh, so rde─Źa nit ┼że ve─Ź kot 17-letnega niza uspe┼ínic, ki redno zasedajo vrhove lestvic.

┼áe ve─Ź: Nina Pu┼ílar je ┼że tri leta z naskokom najbolj predvajana doma─Źa izvajalka, Svet na dlani pa je najve─Źkrat predvajana pesem na slovenskih radiih zadnjih dveh let. Leto 2022 je zaznamovala s hitom Nina Nina Nina, po poletno nagajivem Prste stran ob koncu leta izdala svoj sedmi studijski album Nina Nina Nina, v leto 2023 pa vstopila z aktualnim hitom Malo, malo.

Koncert ob materinskem dnevu v Ljutomeru bo stkala iz svojih najve─Źjih uspe┼ínic, kot so To mi je v┼íe─Ź, Svet je tvoj, Lepa si, Kdo ┼íe verjame in Tople o─Źi, ┼íe kak┼íne novosti z novega albuma, ob Nini in bendu pa bodo nastopili ┼íe plesalci in prav poseben glasbeni gost.

Organizator prireditve: ┼áIC d.o.o., Kidri─Źeva ulica 74, 9240 Ljutomer

Po razprodani Hala Tivoli prihaja v Ljutomer trenutno najbolj za┼żelena pevka pri nas NINA PU┼áLAR. Ne zamudite glasbeni spektakel najve─Źkrat predvajane doma─Źe izvajalke na Slovenskih radiih.

Vstopnice so ┼że v predprodaji v ┼áic bar cafe Ljutomer in Car wash cafe Ljutomer in na vseh prodajnih mestih Eventima (cene vstopnic na povezavi).

NAGRADNA IGRA

na naši Facebook strani bo potekala nagradna igra
OSVOJI VSTOPNICO ZA KONCERT

spremljajte in v┼íe─Źkajte www.facebook.com/mojponudnik.si
da ne zamudite nagradnih iger, ki jih bomo pripravili.

ARHIV NAGRADNIH IGER

Pravila nagradne igre objavljene 24.2.2023 na na┼íi FB strani www.facebook.com/mojponudnik.siNagrajenec dobi dve vstopnici za koncert (TRIBUNA-SEDI┼á─îE)” poglejte na https://bit.ly/3ZhMaLs

Avtor
Avatar photo