IPMA SloCert informativni dan

IPMA SloCert informativni dan

Slovensko združenje za projektni management organizira pomladni cikel IPMA Slocert certificiranja projektnih managerjev. Gre za mednarodno veljavno certificiranje na področju projektnega vodenja v katerem kandidati izkažejo znanje na področju 28. kompetenc projektnega vodenja.

Med drugim se kandidati spoznajo s projektnimi kompetencami odnosov in zavzetosti, voditeljstvom, timskim delom, konflikti in krizami, pogajanji, strategijami, skladnostjo in predpisi, kulturo in vrednotami, financami, viri, tveganji in še vsemi preostalimi kompetencami, ki jih predstavimo v okviru prihajajočega INFO dneva.

Prav tako boste na brezplačni predstavitvi izvedeli kateri so pogoji, ki jih morajo kandidati izpolnjevati, da lahko pridobijo mednarodno veljavni IPMA Slocert certifikat, katere obveznosti kandidate čakajo in kakšna je časovnica izvedbe certificiranja.

INFO DAN bo potekal v četrtek 9. februarja 2023 ob 17.00 uri online.
Obvezna je prijava na tej povezavi.

Certificiranje poteka na področju projektov, programa projektov in portfelja projektov. Kandidati se lahko prijavite na štiri ravni certificiranja (raven A – vsaj 5 let zelo kompleksnih/strateških projektnih izkušenj, raven B – vsaj 5 let kompleksnih projektnih izkušenj, raven C – vsaj 3 leta projektnih izkušenj, raven D – ni potrebnih delovnih izkušenj – kandidati izkazujejo samo poznavanje projektnega managementa).

Če ste strokovnjak na področju projektnega managementa ali pa boste to šele postali in si želite pridobiti mednarodno prepoznavno potrdilo potem se nam pridružite na brezplačnem dogodku in izvedeli boste vse o certificiranju projektnih vodij. Še več informacij lahko najdete na spletni strani www.zpm.si/slocert.


Dodatne informacije:
Slovensko združenje za projektni management
Kristijan Pukšič, direktor IPMA Slocert certificiranja, kristijan.puksic@zpm.si

Avtor
Avatar photo