Četrt stoletja BTC City Murska Sobota

Četrt stoletja BTC City Murska Sobota

Nakupovalno središče BTC City Murska Sobota, je v soboto, 2. decembra 2023 obeležilo 25 let, odkar so leta 1998 vstopili v pomurski prostor in otvorili prvo nakupovalno središče v Prekmurju, takrat še pod imenom Blagovno-trgovski center.

Ob praznovanju 25. rojstnega dneva BTC Cityja Murska Sobota so nastop popestrili mladi glasbeni talenti, učenci Glasbene šole Murska Sobota, čudovito praznično vzdušje za otroke in odrasle pa se je popoldan nadaljevalo z obiskom Miklavža, Zimske vile in glasbeno skupino Čuki. Na praznovanju ob rojstnem dnevu pa ni manjkala tudi torta velikanka.

Mesto nakupov in zabave

Od leta 2000 se je središče pod blagovno znamko BTC City in sloganom “mesto nakupov in zabave” nenehno posodabljalo širili so prostore, povečevali ponudbo in aktivnosti za obiskovalce in tako postali priljubljena in odlično obiskovana destinacija, lokalnih, kot tudi obiskovalcev iz okoliških držav, saj letno beležijo okrog 2,5 milijona obiskovalcev.

Danes za obiskovalce skrbi 51 ponudnikov, središče je pomembna regijska točka nakupovanja, zabave, kulture, povezovanja in stišiče pomembnih gospodarskih poti.

Ne zamudite prazničnega decembrskega dogajanja v BTC City Murska Sobota

Sobota, 9. december 2023 ob 11. uri – Dan medu

Sobota, 23. december 2023 ob 10. uri – Obisk Božička

Povezava do Facebook fotogalerije "25-letnica BTC City Murska Sobota"

Avtor
Avatar photo