Sanela Peresciutti (ex Banović) v Puconcih

Sanela Peresciutti (ex Banović) v Puconcih

V ponedeljek 4. decembra 2023 je priznana gastroenterologinja Sanela Peresciutti (ex Banović) napolnila gledališko dvorano v Puconcih in vsem, ki smo si vzeli 90 minut časa, na hudomušen in zelo preprost način povedala, kako pomembna je psihološka klet v vsakdanjem življenju in zakaj na njo ne smemo pozabiti ter kakšna je vloga zaupanja v odnosu.

Sanela pravi, da življenje ni vedno lahko je pa lahko enostavno. Le mi si ga brez vsake potrebe zakompliciramo. DOTIK, OBJEM, POLJUB so vrednote, ki jih je Sanela zasejala po Sloveniji s svojo srčno močjo in odločnostjo, da prinese olajšanje, veselje in zdravje čim več ljudem. Za vse ki ste zamudili predavanje, si v knjigi SPODBUDE za bolj zdravo in kakovostno življenje, lahko preberete spodbude kako obuditi vse pozitivno, osvetliti dobra dejanja in dobre ljudi (VSI JIH IMAMO V ŽIVLJENJU). Vse to so SPODBUDE, ki jih imamo ves čas na voljo. Čisto vedno.

Z obiskom dogodka smo poleg tega, da smo naredili nekaj dobrega za svoje zdravje, bili tudi dobrodelni. Celotni izkupiček zbranih prostovoljnih prispevkov bo namenjen družini v stiski, ki v prazničnem decembru še kako potrebuje pomoč. Ponosni smo, da smo na dogodku zbrali 1.385 € za katere bomo poskrbeli, da bodo prišle v prave roke.

Vesna Maučec

Avtor
Avatar photo