Kakšen je dober nepremičninski posrednik?

Kakšen je dober nepremičninski posrednik?

Če ste se pri prodaji ali nakupu nepremičnine odločili za sodelovanje z nepremičninsko agencijo, ste naredili prav. Ob tem se vprašajte, kako izbrati pravo nepremičninsko agencijo oziroma dobrega posrednika?

Danes lahko naletite na neizkušene agencije in neuke posrednike, ki so brez baze potencialnih strank in kontaktov, znanj in odgovornosti. Mnogi vam bodo ponudili ugodno storitev ali plačilo nižje provizije, a se morate vprašati, ali bo ta »ugodna oz. poceni ponudba« na koncu res tako »ugodna«. Ima posrednik dovolj kontaktov, znanj in sposobnosti, da bo nepremičnino prodal hitro in zanjo iztržil največ? Ne izbirajte nepremičninskega posrednika, ki daje prevelike obljube, ampak izberite tistega, ki vam bo dal realno obljubo.

Katere ključne lastnosti, odlike, veščine in znanja pa mora imeti dober nepremičninski posrednik, da vas bo zagotovo pripeljal do uspešno končanega nepremičninskega posla?

Predlagamo, da se z nepremičninskim posrednikom osebno spoznate in pogovorite. Povprašajte ga o izkušnjah, bazi potencialnih kupcev in rezultatih, ki jih dosega. Preverite, kdaj je dosegljiv, kako je urejen, poslušajte, kaj in kako govori. Vprašajte se, ali vam je simpatičen in ali se ob njem dobro počutite – je vsiljiv ali ima občutek za ljudi, komunikacijo in seveda prodajo.

Pa še to: Za doseganje najboljših rezultatov vašega nepremičninskega posla ter za prihranek časa in denarja vam priporočamo sodelovanje le z eno agencijo, ki dela za vašo korist, in ne z različnimi agencijami.

Nepremičninska agencija

Mesto nepremičnin d.o.o.
Podmilščakova 25, 1000 Ljubljana
+386 1 507 10 60
+386 51 650 777
www.mestonepremicnin.si
info@mestonepremicnin.si

Avtor
Avatar photo