Tri uspešna pomurska podjetja pripravila dan odprtih vrat in predstavitev novih prostorov na območju bivše tovarne Mura

Tri uspešna pomurska podjetja pripravila dan odprtih vrat in predstavitev novih prostorov na območju bivše tovarne Mura

Tri uspešna pomurska podjetja, podjetje Tiskarna aiP Praprotnik, d. o. o., F Modern, Tadej Faršang, s. p., in Hipoing, hišna popravila in inženiring, d. o. o. so v petek, 19. aprila 2024, pripravila dan odprith vrat in predstavitev novih poslovnih prostorov, ki so nastali na območju nekoč uspešnega tekstilnega podjetja Mura.

Nakup in investicija ter s tem oživljanje opuščenih prostorov nekdanjega ponosa Pomurja ne pomeni le pomemben razvoj dejavnosti omenjenih podjetij, ampak nosi tudi lokalni in simbolni pomen, saj je propad Mure bil za marsikoga zelo boleč.

V družinskem podjetju Tiskarna aiP Praprotnik, ki trenutno zaposluje devet ljudi, se ukvarjajo s tiskom v različnih tehnikah in oblikovanjem vseh vrst komercialnih tiskovin, ter izdelki za vizualno komuniciranje.

FModern je podjetje specializirano za tapetniške storitve. Ukvarjajo se s celovitimi rešitvami s področja tapetniških dejavnosti od načrtovanja, razvoja, namestitve in vzdrževanja.

Podjetje Hipoing, hišna popravila in inženiring, se ukvarja s hišnimi popravili, prav tako pa so tudi specializirano podjetje na področju stavbnega pohištva in senčenja.

Naložba v nove, večje prostore za vsakega od njih pomeni možnost tehnološkega razvoja in rasti podjetij, ohranitev zaposlitev in ustvarjanje novih delovnih mest.

Zbrane goste je nagovoril Damjan Anželj, župan Mestne občine Murska Sobota, ki je povedal da ga neizmerno veseli, da na mestu nekdanjega sinonima Murske Sobote in Pomurja, nastajajo nove poslovne zgradbe, saj je podjetništvo tisto, ki generira blagostanje v vsaki lokalni skupnosti, prav tako pa ni uspešne občine, brez uspešnega gospodarstva.

Omenjena podjetja si stavbo delijo še s podjetji Apolis Trgovina, energetski sistemi, d. o. o., in Moč gibanja, kineziologija in športne dejavnosti, Blaž Brenčič, s. p..

Nudijo storitve grafične priprave, digitalni in offset tisk, številne dodelave in vezave tiskovin. Tehnologija omogoča izvedbo široke palete tiskovin, kot so letaki, etikete, revije, brošure, priročniki, koledarji, knjige, škatlice, vrečke, razni promocijski izdelki, izdelki z variabilnim tiskom, …

Storitve in izdelki so prisotni tako na slovenskih, avstrijskih, hrvaških in drugih tujih tržiščih. Uspešno sklepajo nova in ohranjamo številna dolgoročna partnerstva. Prepričani so, da lahko tudi Vam ponudijo vrhunsko kvaliteto po konkurenčnih cenah, najboljši in zaupanja vreden poslovni odnos.

www.tiskarna-aip.si

V podjetju F Modern vam ponujajo izdelovanje in obnavljanje sedežnih garnitur, postelj, počivalnikov, stolov, barskih stolov, masažnih miz, gostinskih lokalov, avto sedežev, izris unikatnih izdelkov, itd. Imajo razširjeno paleto materialov, ki jih lahko izberete po vašem okusu. Prisluhnejo pa seveda tudi vsaki vaši želji.

“Dobri odnosi s strankami nam niso dovolj. V FModern menimo, da je sodelovanje s strankami v resnici partnerstvo, ki temelji na medsebojnem zaupanju in spoštovanju. Najti najboljšo rešitev za vsak izziv, ne glede na to, kako težaven se zdi.”

www.fmodern.si

Poleg servisne dejavnosti, zagotavljajo visokokvalitetne vgradne materiale pri zaključnih delih v gradbeništvu: notranja in zunanja senčila (notranje in zunanje žaluzije, lamelne zavese, tende, plise senčila, senčila screen, dekorativni roloji, komarniki, PVC in ALU rolete); terase, ograje in fasade WoodCore (WPC); lesena okna in notranje okenske police; vrata, vključno od nižjega cenovnega razreda, pa vse do visokokvalitetnih in dizajniranih notranjih in vhodnih vrat; laminate, gotove parkete, vinile.

Skrbijo za zadovoljnega kupca: individualna obravnava kupca, hitri odzivni roki, celovita ponudba – izmere, svetovanja, dobava in montaža, servis.

www.hipoing.si

Foto: Jan Vitez

Avtor
Avatar photo