3. Dobrodelni krof Lions kluba Murska Sobota

3. Dobrodelni krof Lions kluba Murska Sobota

Lions Klub Murska Sobota že tretje leto zapored organizira v sodelovanju z največjo pomursko pekarno Mlinopek, trgovskim centrom BTC Murska Sobota in Interspar Murska Sobota v petek, 9. in v soboto, 10. februarja 2024 akcijo Dobrodelni krof, v okviru katere bodo delili krofe na humanitarni tržnici v trgovskem centru BTC v Murski Soboti v zameno za prostovoljne prispevke za družino v stiski. Tudi letos so k sodelovanju v dobrodelni akciji povabili pomurska podjetja.

Lani so v Lions klubu Murska Sobota skupaj z dobrimi ljudmi izvedli eno izmed najuspešnejših akcij kluba – Dobrodelni krof 2023, s katero so zbrali neverjetnih 8.416 € in družini v socialni stiski pomagali do nove strehe. Tudi v letu 2024 v Lions klubu Murska Sobota živijo, dihajo in delajo z mislijo, ki pravi: »LIONIZEM je posluh za sočloveka v stiski«. V minulih letih se je sodelovanje s Centrom za socialno delo Murska Sobota pokazalo za zelo uspešno, zato so jih tudi letos prosili za pomoč pri iskanju družine v stiski, ki je pomoči najbolj potrebna.

Tako so se v Lions klubu Murska Sobota odločili, da v sodelovanju z največjo prekmursko pekarno Mlinopek nadaljujejo s humanitarno akcijo z imenom »Dobrodelni krof«. Krofe bodo na humanitarni tržnici v trgovskem centru BTC v zameno za prostovoljne prispevke oplemenitili, da zberejo čim več denarja za družino v stiski, k akciji pa so povabili tudi pomurska podjetja, ki z naročilom »Dobrodelnih krofov« na pustni torek prispevajo sredstva in tako pomagajo, da bo tudi letos izkupiček čim višji.

Pekarna Mlinopek bo za dobrodelno akcijo po ugodni ceni prispevala najboljše prekmurske krofe. Te bodo v zameno za prostovoljne prispevke v petek, 9. in v soboto, 10. 2. 2024 delili na humanitarni tržnici v trgovskem centru BTC v Murski Soboti, za katero bo 200 krofov prispeval tudi trgovski center BTC Murska Sobota. Dobrodelna tržnica bo v petek odprta med 13.00 in 18.00, v soboto pa med 10.00 in 13.00. Zbrana sredstva bo Lions klub Murska Sobota v sodelovanju s Centrom za socialno delo Murska Sobota podelil družini, ki je v socialni stiski.

V okviru akcije Dobrodelni krof pa bodo v Lions klubu Murska Sobota na pustni torek, 13. februarja 2024 po predhodnem naročilu in v zameno za prostovoljne prispevke v sodelovanju s podjetjem Carthago iz Odranec en del krofov dostavili pomurskim podjetjem. Omenjeno podjetje bo za razvoz krofov zagotovilo udoben in atraktiven avtodom Carthago Liner for two. Naročila krofov zbirajo do petka, 10. 2. 2024 do 15.00.

V Lions klubu Murska Sobota pomagajo že 33. leto in verjamejo, da bodo tudi tokrat s skupnimi močmi narisali nasmeh na številne obraze.

Kontakt:
Vesna Maučec, mobi: 031 871 355, e-naslov: vesna.maucec308@gmail.com

DOBRODELNI KROF

Avtor
Avatar photo