Apartma Moravske Toplice 16

Apartma Moravske Toplice 16

Apartma Moravske Toplice 16

Category

RPF-HORVAT, računovodski, poslovni in finančni inženiring d.o.o. | Panonska ulica 19 | 9231 Beltinci

Apartma Moravske Toplice 16

V celoti prenovljen Apartma Moravske Toplice št. 16 v letu 2022, kategorije ****, se nahaja v apartmajskem naselju, na lokaciji Delavska 12, Moravske Toplice, v neposredni bližini Term Vivat. Le 450 m oddaljen je sodoben zdraviliški kompleks Terme 3000 na 5000 m2 vodnih površin; 20 bazenov, toboganski stolp, turška, finska savna, masažni saloni, solarij, otroške igralnice, restavracije, casino.

V ceni najema je vključena posteljnina, brisače in osnovni toaletni pribor, uporaba kuhinje z vso opremo. Poleg objekta z apartmaji pa je za goste, brezplačno zasebno parkirišče. Otroci do 4. leta bivajo brezplačno. Karte za bazen niso vključene v ceni najema. V apartmaju niso dovoljene hišne živali in kajenje (za ta namen prostor na balkonu).

Ključe prejmete pri nastanitvi, zato vas prosim, da na dan prihoda sporočite točen čas prihoda. Možnost prejema ključev oz. prijava je od 15.00 – 17.00 ure vsak delavnik na lokaciji TIC – Turistično informativni center Moravske Toplice, Kranjčeva ulica 3 ali v dogovoru s ponudnikom tudi po 17.00 uri. Ob sobotah, nedeljah ali praznikih je možna prijava in  prejem ključev do 13.30 ure na lokaciji TIC.

Na dan prihoda se opravi prijava gostov in plačilo turistične takse v višini 2 EUR po osebi na dan bivanja  ter 10 EUR stroškov prijavnine in to v gotovini.

Čas odhoda je od 9.00 ure do 11.00 ure. Ključi se vrnejo na lokacijo TIC – Turistično informativni center Moravske Toplice ali v dogovoru s ponudnikom tudi osebno ponudniku.

Za vse dodatne informacije sem vam na voljo in želim vam prijetno bivanje.

Naslov
Delavska 12, Moravske Toplice