Občina Lendava na čebelarskem sejmu APISLOVENIJA

Občina Lendava na čebelarskem sejmu APISLOVENIJA

Občina Lendava se je z namenom promocije čebelarskih aktivnosti ter celostne turistične ponudbe kraja udeležila šestinštiridesete izvedbe čebelarskega sejma ApiSlovenija. Sejem velja za enega najpomembnejših strokovnih čebelarskih dogodkov v Evropi in je letos potekal v Celju, 16. in 17. marca.

Kot “Čebelam najprijaznejša Občina v letu 2023“, je Občina Lendava na sejmu obiskovalcem ponudila vpogled v dosežke na področju čebelarstva ter ostale promocijske materiale, s katerimi se bo še okrepila prepoznavnost našega kraja, tako med ljubitelji čebelarstva kot tudi med širšo javnostjo.

Poleg izpostavljanja čebelarskih dejavnosti je Občina Lendava na sejmu poudarila tudi bogato turistično ponudbo kraja, ki vključuje pestro paleto aktivnosti za obiskovalce vseh starosti in interesov. S tem je nadaljevala svojo zavezanost k trajnostnemu razvoju in promociji naravne dediščine ter kulturnih bogastev, ki jih ponuja naš kraj.

Udeležba na čebelarskem sejmu ApiSlovenija je le ena od številnih iniciativ, s katerimi se Občina Lendava trudi krepiti svoj položaj kot privlačna zelena turistična destinacija. Z vztrajnim delom in inovativnimi pristopi bo Občina Lendava še naprej izpolnjevala svojo vizijo trajnostnega razvoja ter spodbujala zavedanje o pomembnosti čebel za naše okolje in družbo kot celoto.

Foto: Občina Lendava | vir: www.lendava.si

Avtor
Avatar photo