30 let Vizije

30 let Vizije

Vizija računovodstvo d.d. – Podjetnikom prijazen računovodski servis, v SiTi teatru (Ljubljana) s svojimi poslovnimi partnerji proslavili 30. obletnico delovanja.

V sproščenem vzdušju ob dobri kulinarki, pripravljeni s strani NEU Residences in Klemen Skubic – Kuhanje na domu so prijetno poklepetali.  Predstavnici podjetja Andreja Prislan in Katarina Ložar sta s kratkim nagovorom goste pospremile na ogled predstave s Perico Jerkovičem in Robertom Petanom.

Zaključili so sladko, v ritmih Vizijne himne na nadaljnih 30 let!  [fotogalerija iz dogodka]

Podjetje Vizija računovodstvo uspešno posluje že od leta 1993 in so danes eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji na področju vodenja poslovnih knjig in davčnega svetovanja. Ves čas svojega delovanja imajo jasno vizijo in verjamejo v uspeh. Imajo poslovalnice po vsej Sloveniji, uspešni pa so tudi izven meja.

Svoje storitve prilagajajo tako velikimsrednjim kot majhnim podjetjem. Med drugim so specializirani za javne zavode, hkrati pa nudijo tudi spletno računovodstvo (Vizija On-line) za mikro in majhna podjetja in samostojne podjetnike ter nudijo pomoč pri odprtju podjetja (SPOT točka).

Kvaliteta je njihovo vodilo. Zagotavljajo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju.

Več o Viziji računovodstvo d.d.

Avtor
Avatar photo