Naslovnica
Domov Koledar dogodkov Tradicionalno kresovanje z baklado

Organizator

Zavod Kultprotur G. Radgona
Telefon
02 564 89 07
E-pošta
info@kultprotur.si

Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona.

Lokacija

TŠC Trate, Gornja Radgona
Cesta na stadion 6, Gornja Radgona
Spletna stran
http://www.snk-radgona.si

Turistično športni center (TŠC) Trate je prostor za športne dejavnosti v mestu Gornja Radgona.

Kategorija

Naslednji dogodek

Datum

sobota, 30. aprila 2022
Dogodek je potekel!

Čas

20:00

Tradicionalno kresovanje z baklado

Po kratkem predahu se na predvečer praznika dela v Gornjo Radgono vrača Tradicionalno kresovanje z baklado. Pridruži se nam v soboto, 30. aprila 2022, na TŠC Trate.

Ob 20. uri vabimo vse nosilce bakel, s katerimi bomo prižgali kres, da se nam pridružijo na ploščadi v Mestnem parku.

Ob 20. 30 bomo v spremstvu Pihalnega orkestra Gornja Radgona in PGD Gornja Radgona s prižganimi baklami odkorakali na TŠC Trate, kjer bodo za dobro vzdušje, zraven kulinarične ponudbe, poskrbeli tudi glasbeniki. Le kdo jih ne pozna: Na božično noč, Ko si na tleh, Pokliči me nocoj, Ne bom ti lagal, Zate in novejše skladbe, kot so Medena, Vzela si moje srce, Norcu podoben,… Seveda, letos nas bodo dolgo v noč zabavali POP DESIGN.

Skupina POP DESIGN je že zvezda stalnica na slovenski glasbeni sceni, znana po uspešnicah, ki so med ljudmi že ponarodeli, kot tudi novimi skladbami v moderni trendovski produkciji.

Skupina je v svoji dolgoletni in nadvse ustvarjalni karieri zamenjala nekaj vokalistov in članov, v zadnjem obdobju pa se zopet pojavlja v originalni zasedbi z ustanovnimi člani: Tone Košmrlj-bas, Damjan Tomažin-bobni, Jani Marinšek-kitara, Martin Erjavec-klaviature in na novo pridruženi član, glavni pevec in frontmen Mitja Šinkovec. Mitja je pred leti sodeloval v TV Showu “Znan obraz ima svoj glas” in v skupino izkušenih »starih mačkov« prinaša svežo mladostno energijo, katera se odraža na odru kot tudi pri ustvarjanju novih skladb skupine.

Skupina POP DESIGN je v ustvarjalnem zagonu, željna zabave in novih izzivov, vse to pa si nadvse želi deliti z vami.

Vstop prost!

X