Naslovnica
Domov Koledar dogodkov LETNI KINO BELTINCI – OTO 2, Radgonski film Vasje Rovšnika

Organizator

Javni zavod za turizem, kulturo in šport Beltinci
Telefon
040 505 171
E-pošta
ztks@beltinci.si

Javni zavod za turizem, kulturo in šport Beltinci kot krovna občinska organizacija na področju turizma, kulture in športa skrbi za načrtovanje in izvajanje promocije kulturne, turistične in športne ponudbe občine Beltinci, za pospeševanje razvoja in trženje obstoječih ter novih produktov, kot pomembnega dela celovite turistične ponudbe pokrajine ob Muri. https://www.ztks-beltinci.si/

Lokacija

Kulturni Dom Beltinci
Ulica Štefana Kovača 3, 9231 Beltinci

Kulturno življenje in ustvarjanje v občini Beltinci je že desetletja kakovostno in raznoliko. Ustvarjalnost se kaže tako na ljubiteljski kot na profesionalni ravni na vseh področjih umetnosti: glasbene, likovne, gledališke, filmske in plesne. Nadarjenost se odkriva in razvija že v najzgodnejši fazi v naših vrtcih, kjer vzgojiteljice spodbujajo malčke k raznim oblikam ustvarjalnosti. To delo nadaljujejo učitelji in učiteljice na Osnovni šoli in seveda tudi Glasbeni šoli in veliko mladih talentov se v srednješolskem/gimnazijskem obdobju odloči nadaljevati svoj nadaljnji umetniški razvoj in ohranja ljubezen do kulture. V vseh krajih občine Beltinci so aktivna tudi kulturna društva, katerih člani skrbijo za kakovostnejše kulturno življenje svojega kraja, kakor tudi občine in širše. Ena izmed temeljnih dejavnosti Zavoda za turizem, kulturo in šport je povezovanje in pomoč pri uresničevanju društvenih aktivnosti in projektov ter usklajevanje prireditev in dogodkov, povezanih s kulturno dejavnostjo. Kulturni dom Beltinci je idealni prostor za izvajanje najrazličnejših kulturnih prireditev, nenazadnje pa s pravilnim pristopom in kakovostnim programom dela tudi za vzgojo občank in občanov vseh generacij za obisk kulturnih prireditev. Posebna skrb velja prireditvam za otroke in mladino, kot so koncerti, festivali, filmske produkcije, lutkovne in gledališke predstave in drugo. Poleg letnega koledarja prireditev, ki ga pripravlja Zavod za turizem, kulturo in šport Beltinci v sodelovanju s kulturnimi in drugimi društvi, v Kulturnem domu Beltinci obiskovalcem ponudimo vsaj en kulturni dogodek mesečno. V sodelovanju z državnimi in regionalnimi kulturnimi ponudniki pripravljamo tudi lastno filmsko in gledališko ponudbo. Kulturna društva s svojimi sekcijami imajo možnost predstaviti svojo dejavnost vsaj enkrat letno. Kot upravljavec Kulturnega doma skrbimo tudi za trženje kapacitet Kulturnega doma in na novo urejenega atrija.

Kategorija

Naslednji dogodek

Datum

četrtek, 28. julija 2022
Dogodek je potekel!

Čas

21:00

LETNI KINO BELTINCI – OTO 2, Radgonski film Vasje Rovšnika

OTO 2

Naslovni junak filma Oto je lokalni bebček, ki je vsem in v vsaki situaciji pripravljen pomagati, pri čemer ga ljudje pogosto izkoriščajo. Sanja, da bi nekoč kupil svoj poltovornjak in odprl svoje podjetje. Skozi filmsko pripoved se ves čas sooča s situacijami, ki poudarjajo njegovo drugačnost, kar pogosto izzove humorne reakcije, nemalokrat pa so ljudje do njega tudi odkrito sovražni.


Atrij Kulturnega doma Beltinci (vhod s Panonske ulice pri banki NLB)


Režija in scenarij: Vasja Rovšnik
Slovenija, 2022
Igrajo: Iztok Horvat (Oto), Ludvik Bagari, Jurij Husar, Jure Volf, boris Jaušovec, Saša Podhostnik
Posebna gosta:
Gojmir Lešnjak Gojc kot Gianni
Vlado Kreslin kot Murski mož


VSTOPNINA 7,00 €

Informacije:
ZTKŠ Beltinci, grad Beltinci,
T: 02 541 35 80
E: ztks@beltinci.si
www.ztks-beltinci.si

X