Naslovnica
Domov Koledar dogodkov Zimska plesna produkcija 2023

Organizator

ZEKO Center športa in plesa
Telefon
041 671 955
E-pošta
pkzeko@gmail.com

ZEKO Center športa in plesa s širokim spektrom najbolj priljubljenih plesnih zvrsti kot so hip hop, disco dance, otroški plesi, družabni plesi, break dance… Spodbujajo zdrav življenjski slog s pisano ponudbo vadb (Aerobika, Zumba Fitness, Metabolic effect, TNZ, POUD, bodyART, krožni treningi, jutranje vadbe, joga …), ki poskrbijo, da ostanete v dobri kondiciji skozi vsa življenjska obdobja. Veliko sredstev in časa vlagajo tudi v izobraževanja tako doma kot v tujini. Ponosni so, da učitelji tudi sami prenašajo znanje na domačih in tujih delavnicah.

Lokacija

Osnovna Šola I Murska Sobota
Ulica Štefana Kovača 32, 9000 Murska Sobota
Spletna stran
http://www.osenams.si/

Pisalo se je leto 1940, ko je arhitekt Franc Novak začel snovati načrt za novo osnovno šolo v Murski Soboti. Z naraščanjem števila prebivalcev se je povečalo tudi število šoloobveznih otrok. Čeprav so z gradnjo leta 1940 res začeli, so dela zaradi vojnih razmer začasno zastala. Stavba je v tem času služila Nemcem kot skladišče. Notranjost novozgrajenega poslopja je bila dograjena leta 1949, leta 1955 pa je šola dobila tudi zunanjo podobo. Zaslužen za današnji izgled šole je bil arhitekt Novak, Prekmurec, katerega srce je hrepenelo po domači Soboti. Njegovo delo se zrcali še danes v podobi delavskega doma, današnjega gledališča Park, ulice Štefana Kovača in posameznih vil eminentnih Sobočancev.

Kategorija

Naslednji dogodek

Datum

petek, 27. januarja 2023
Dogodek je potekel!

Čas

18:00

Zimska plesna produkcija 2023

Vabimo na našo zimsko plesno produkcijo☃️❄️

Predstavilo se bo več kot 200 plesalcev iz celotnega Pomurja 👯‍♀️

Med njimi bodo že izkušeni tekmovalci disco dance, hip hop in breakdance 🏆 Prav tako se bodo predstavili mladi plesalci, ki so začeli svojo plesno pot in že čakajo, da pokažejo, kaj so se naučili 😀

X