Domov Koledar dogodkov ROKENROLAM GA DOBRODELNO

Organizator

EUROPE DIRECT Pomurje
Telefon
02 534 98 90
E-pošta
europedirect@mikk.si

Drugi organizatorji

MIKK Murska Sobota
Telefon
02 534 98 90
E-pošta
info@mikk.si
Spletna stran
http://www.mikk.si/

Lokacija

MIKK Murska Sobota
Trubarjev drevored 4, Murska Sobota
Spletna stran
http://www.mikk.si/
Kategorija

Naslednji dogodek

Datum

sobota - nedelja, 18. - 19. marec 2023
Dogodek je potekel!

Čas

20:00 - 2:00

ROKENROLAM GA DOBRODELNO

Sobota,18.marec 2023 ob 20.30 (vrata se odprejo ob 20.00)
MIKKov klubski prostor
Vstopnina: 5€  *Vstopnice bodo v prodaji od 7.2.2023 naprej v prostorih MIKKa (vhod uprava).
Število vstopnic je omejeno, pohitite z nakupom!!

Rokenrolam ga dobrodelno” je koncert namenjen 15-letnemu Niku iz vasi Senešci občine Ormož. Njegovi družini je lansko leto pred prazniki zagorela hiša in s tem tudi soba, kjer je Niko imel kitare in ojačevalec.
Vse je šlo v nič in Niko je ostal brez vsakega inštrumenta. Glasbeni talent je podedoval po mami, ki je umrla za rakom.
VES IZKUPIČEK OD VSTOPNIC IN PROSTOVOLJNIH PRISPEVKOV BO ŠEL ZA NIKOVO NOVO KITARO.

PRIDI IN POMAGAJ ❤️

Posebni gost koncerta bo Marko Soršak – Soki (Elvis Jackson), ki je s svojim dobrodelnim projektom 20 za 20 razveselil že ogromno mladostnikov in verjamemo, da bo tudi Nika.

Nastopile bodo pomurske rock skupine Ezy Ryder, Eklips in The Margins.

Ezy Ryder
Glasbena skupina Ezy Ryder se s priredbami klanja in obuja spomin na kralja kitare Jimi Hendrixa. Njihov repertoar obsega razpon celotne kariere legendarnega kitarista. Razen izvedbe skladb ter načinom nastopanja se skupina približa koncertom Jimi Hendrixa tudi preko mode, ki spominja na oblačila, ki jih je za čas svoje kariere nosil Jimi ter njegov bend. Vodilen član skupine je Patrik Lisjak, katerega je glasba Jimi Hendrixa spremljala od začetka njegove glasbene poti. Na odru predstavi skladbe z energičnim nastopom, med katerim melodične solaže spremljajo tudi sunkoviti gibi kitare, ki so povzeti po karizmatičnih nastopih Jimi Hendrixa. Podobnost se opazi tudi v njegovi izbiri oblačil ter glasbene opreme, ki še bolj pripomore, da se legendinemu zvoku čim bolj približa. Skupino dopolnjujeta še kitaristka Staša Zadravec, ki tokrat poprime za bas kitaro ter izkušen bobnar Timo Kosi.
FB: www.facebook.com/ezyryderband

Eklips
Eklips je hard rock skupina iz Pomurja, ki je nastala leta 2011, ko so se združili trije ljubitelji rock n’ rolla. Skupino sestavljajo Blaž Koren (vokal,bas kitara), Vladimir Petovari (vokal,kitara), Sandi Koren (bobni).V ta klasični hard rock radi zmešajo tudi kakšno začimbo blagega metala, kot sami kdaj pravijo.
Med največje koncerte do sedaj si sigurno lahko štejejo nastop na legendarnem Rock Otočcu leta 2011, kamor so se prebili preko predizborov in da so bili na turneji skupine Siddharta izbrani za njihovo lokalno predskupino v športni dvorani v Ljutomeru leta 2017. Nastopali so tudi že pred izvajalci, kot so Laibach, Let 3 , Elvis Jackson, Big foot mama,..
Ob nekaj svojih avtorskih skladbah njihov repertuar sestavljajo tudi razne divje hard rock priredbe.
FB: www.facebook.com/eklipsband

The Margins
The Margins so prekmursko-hrvaška naveza, ki pod skupnim imenom delujejo od leta 2016. Četverec sestavljajo Aljaž Gyurica (vokal, kitara), Luka Ščavničar (bas kitara, spremljevalni vokal) Jože Horvat (bobni) in Patrik Jambrošić (kitara, spremljevalni vokal), za katerim so se fantje ozrli preko hrvaške meje. Sodelovanje se je izkazalo za uspešno in produktivno, saj so novembra 2017 v ljubljanskem Orto baru predstavili prvo ploščo, imenovano Bella Insania, na kateri je devet avtorskih pesmi. The Margins izvajajo kitarsko rock glasbo z elektronskimi dodatki, besedila njihovih pesmi pa govorijo o življenju in zapletenih medosebnih odnosih. Po izidu albuma so nabirali odrsko kilometrino, v letu 2022 pa so izdali dva nova singla.
FB: www.facebook.com/TheMargins.band

X