Naslovnica
Domov Koledar dogodkov Pomurski športni festival 2022

Organizator

ŠD Meteor Melinci
Telefon
031 334 017
E-pošta
pomurskisportnifestival@gmail.com

Pomurski športni festival organizirajo člani Športnega društva Meteor Melinci. Društvo s sedežem na Melincih deluje na območju Občine Beltinci že od leta 1976 in je prostovoljno, nepolitično športno druženje mladih in starejših posameznikov. Odprto je za vse, ne glede na poreklo, raso in versko prepričanje. ŠD Meteor Melinci že več kot dve desetletji prireja dnevno-nočni turnir v malem nogometu na travi. Mladi člani društva pa smo se odločili nabor športnih iger razširiti. Rezultat tega je največja pomurska športna prireditev – Pomurski športni festival. Pomurski športni festival smo prvič organizirali leta 2015. Festival temelji na druženju mladih in starejših, in sicer ob različnih športnih aktivnostih in glasbi. Vrednote festivala so sodelovanje, tekmovanje, druženje in zabava. Cilji festivala so povezovanje različnih generacij, krepitev medsebojnega razumevanja in solidarnosti ter spodbujanje pozitivnega razmišljanja o športu in zdravem načinu življenja. Festivalsko dogajanje traja sedem dni, v njem pa sta udeležencem in obiskovalcem na voljo raznolik nabor športnih aktivnosti ter koncerti domačih in tujih glasbenikov. Ob tem je z različnimi športnimi aktivnostmi poskrbljeno tudi za naše najmlajše.

Lokacija

Športni park Melinci
Melinci 134, 9231 Beltinci
Kategorija

Datum

ponedeljek, 27. junija 2022 - nedelja, 3. julija 2022
Dogodek je potekel!

Pomurski športni festival 2022

Festivalsko dogajanje traja sedem dni, v njem pa sta udeležencem in obiskovalcem na voljo raznolik nabor športnih aktivnosti ter koncerti domačih in tujih glasbenikov.

Ob tem je z različnimi športnimi aktivnostmi poskrbljeno tudi za najmlajše.

Cilji festivala so povezovanje različnih generacij, krepitev medsebojnega razumevanja in solidarnosti ter spodbujanje pozitivnega razmišljanja o športu in zdravem načinu življenja.

 

več na: www.pomurskisportnifestival.si  |  www.facebook.com/pomurskisportnifestival

 

 

 

X