Naslovnica
Domov Koledar dogodkov NUŠKA DRAŠČEK; RE-BELLE – koncert, posvečen EDITH PIAF

Organizator

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota
Telefon
02 521 43 80
E-pošta
info@zkts-ms.si
Spletna stran
http://www.zkts-ms.si

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, je bil ustanovljen tudi za namen spodbujanja razvoja na področjih turizma in športa. Zavod je upravljavec Gledališča Park Murska Sobota in Hranilnice prekmurskih dobrot s Turistično-informativnim centrom na Slovenski ulici.

Lokacija

Gledališče Park, Murska Sobota
Ulica Štefana Kovača 30, Murska Sobota
Kategorija

Datum

petek, 8. oktobra 2021
Dogodek je potekel!

Čas

19:00

NUŠKA DRAŠČEK; RE-BELLE – koncert, posvečen EDITH PIAF

Glasbeni abonma in izven:
SPOŠTOVANI ABONENTKE IN ABONENTI GLASBENEGA ABONMAJA,
vsi, ki vam še vedno dolgujemo koncert iz sezone 2019/20, boste lahko prišli na oktobrski ali na katerega od naslednjih koncertov do konca leta z dvigom brezplačne vstopnice. Prosimo, da se z abonmajsko izkaznico oglasite pri blagajni Gledališča Park najkasneje do petka, 1. oktobra 2021. Drugi dosedanji abonenti Glasbenega abonmaja lahko v tem času vstopnice kupite. Po tem datumu bomo vstopnice ponudili vsem drugim obiskovalcem in vam jih ne bomo mogli več zagotoviti.
 
Zasedba: Nuška Drašček – glas, Jaka Pucihar – klavir, Vid Ušeničnik – tolkala.
 
Nuška Drašček je ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, ki občinstvo navdušuje s svojim glasom, odrsko prisotnostjo ter izredno širokim repertoarjem, ki sega vse od opere do jazza, bluesa, popa, gospela, muzikala in šansona.
 
Pred časom je izdala nov samostojni album – tokrat s francoskimi šansoni, s katerimi je zaslovela Edith Piaf in s katerimi Nuška že nekaj let navdušuje na koncertnih odrih. Naslov “Re-Belle” ima dvojni pomen: na eni strani opisuje Edith Piaf, “upornico”, svobodno žensko, . Po drugi strani pa naslov “Re-Belle” pomeni “ponovno lepa”, s čimer namiguje na ponovno obujene in minimalistične aranžmaje njenih skladb.
 
Na tokratnem koncertu bomo prisluhnili uspešnicam, kot so Hymne à l’amour, L’accordéoniste, Mon manège a moi, Padam, Mon Dieu in Je ne regrette rien, ter tudi malo manj znanim šansonom, med katerimi so Les amants d’un jour, L’homme à la moto ali Carmen’s story.
 
Cena vstopnice: 15 evrov – v predprodaji, 18 evrov – na dan predstave.
 
Nakup vstopnic za ne-abonente od 2. oktobra.
X