Naslovnica
Domov Koledar dogodkov PRAZNIČNA DRUŽENJA V ADVENTU – VINIČARIJA PRI GRUŠKI

Organizator

MIAM Catering & Viničarija pri Gruški
Telefon
031 614 148
E-pošta
info@miam.si

Viničarija pri Gruški - kjer se čas ustavi. Pri nas si vzemite čas za uživanje v izbrani družbi, mi pa bomo poskrbeli za avtentične okuse domačega, lokalnega, skrbno pripravljenega in podpisanega z ljubeznijo. Edinstveni 360° panoramski razgled še nikogar ni pustil ravnodušnega. Spočijte si oko in sprostite duha ob pomirjajočem razgledu na razgibano gričevnato pokrajino naše čudovite dežele.

Lokacija

MIAM Catering & Viničarija pri Gruški
Radenski Vrh 31, 9252 Radenci
Spletna stran
https://www.miam.si/

Vabljeni v Viničarijo pri Gruški na idilično lokacijo v objemu Radgonsko – Kapelskih goric, kjer pišemo v MIAM kulinariki kulinarično-turistično zgodbo v tesnem sodelovanju z odličnim lokalnim vinarstvom Belak.

Kategorija

Naslednji dogodek

Datum

nedelja - nedelja, 3. - 31. december 2023
Dogodek je potekel!

PRAZNIČNA DRUŽENJA V ADVENTU – VINIČARIJA PRI GRUŠKI

VINIČARIJA PRI GRUŠKI
BY MIAM & VINA BELAK

Vabi na

PRAZNIČNA DRUŽENJA V ADVENTU

Rezervacije: 031 614 148

Vzemite si čas in v družbi prijateljev, sodelavcev, poslovnih partnerjev ali družine s hvaležnostjo pospremite iztekajoče se ter z dobrimi željami in najlepšimi mislimi pozdravite prihajajoče leto.

Nazdravite preteklim uspehom, pozabite skrbi in se poveselite z nami. Začutite toplino našega domačega ognjišča in se ob spremljavi vrhunskih naravnih vin BELAK prepustite odlični domači kulinariki.

V tem času smo pripravili tudi ogled edinstvene, avtentične, 412 let stare vinske kleti z vinsko degustacijo vrhunskih naravnih vin BELAK.

Vabljeni v osrčje Radgonsko – Kapelskih goric, na edinstveno lokacijo, kjer se čas ustavi.

MIAM Catering
&
Viničarija pri Gruški

MIAM KULINARIKA
Mia Mirjana Frank s.p.

Viničarija pri Gruški
Radenski vrh 31
9252 Radenci

#MIAMkulinarika #MIAM #vinaBELAK #VinicarijaPriGruski #lokalno #praznicno #tradicionalno #naravno #trajnostno #avtenticno #advent #dediscinaPrehrane #stavbnaDediscina #toplina #enogastronomija #MaticWines #kulinarika #odlicno #tradicija #druzenja #ogledKleti #vinskaDegustacija #visitradenci #visitradgona #ifeelsLOVEnia

X