Organizator

Klub prekmurskih študentov
Telefon
040 475 459
E-pošta
info@kps.si
Spletna stran
http://www.kps.si

KPŠ združuje dijake in študente, ki živijo v Prekmurju ter jim lajša študij ter omogoča številne aktivnosti in ugodnosti. Klub prekmurskih študentov je eden najstarejših študentskih klubov v Sloveniji. Ustanovljen je bil v tridesetih letih 20. stoletja. Zgovoren je podatek, da se je pod okriljem kluba zvrstilo že več kot 50 Bujtih rep, znanih kot najboljša prekmurska zabava v slovenski prestolnici. Od takrat pa do danes je doživel nekaj sprememb, se razdelil na dva dela (tisti, ki so študirali v Mariboru in tisti v Ljubljani) in se nato zopet združil. Svoje poslanstvo je uspešno opravljal v preteklosti, močan dejavnik mladinske in natančneje študentske populacije pa predstavlja v domačem okolju tudi danes.

Lokacija

Gledališče Park, Murska Sobota
Ulica Štefana Kovača 30, Murska Sobota
Kategorija

More Info

Read More

Datum

petek, 17. septembra 2021
Dogodek je potekel!

Čas

19:00

KUL-tura! 2021

Edinstven dogodek bo letos združil vse ljubitelje žlahtne kapljice in tistega gospoda s črno kitaro, Vlada Kreslina.
 
Dogodek se bo začel ob 19. uri otvorili z degustacijo vin, ki bo izvedena s strani mladega »vinoljuba« in sommeliera, Žige Hvala. Po »vinskem potovanju« pa bo ob 21. uri oder prevzel Vlado Kreslin, ki bo ob zvokih črne kitare zapel svoje uspešnice.
 
  • Vstopnice je mogoče kupiti do petka, 17. 9. 2021, v MIKK-u v Murski Soboti, vsak dan od 8.00 do 13.00 ali po vnaprejšnjem dogovoru na telefonski številki 041 835 235 (Iza).
  • Cena za polnopravne člane Kluba prekmurskih študentov za degustacijo vin in koncert Vlada Kreslina znaša 20 evrov, cena samo za koncert pa znaša 10 evrov.
  • Cena za nepolnopravne člane Kluba prekmurskih študentov za degustacijo vin in koncert Vlada Kreslina znaša 30 evrov, cena samo za koncert pa znaša 15 evrov.
  • Število vstopnic za dogodek je omejeno.
 
Dogodek bo prirejen skladno z vsemi ukrepi, navodili in priporočili s strani NIJZ. Za vstop na prireditveni prostor bo potrebno imeti izpolnjen PCT pogoj (preboleli, cepljeni, testirani).
X