Naslovnica
Domov Koledar dogodkov Čokoladni vikend v Dvorcu Rakičan 2023

Organizator

Raziskovalno Izobraževalno Središče Dvorec Rakičan
Telefon
02 535 18 96
E-pošta
info@ris-dr.si

Lokacija

Raziskovalno Izobraževalno Središče Dvorec Rakičan
Ris, raziskovalno izobraževalno središče dvorec Rakičan, Lendavska ulica 28, Murska Sobota
Spletna stran
https://www.ris-dr.si/

Sredi prekmurskih ravnic ob nekdanji »kraljevi cesti« stoji podeželski dvorec Rakičan z velikim grajskim parkom. Dvorec je ena najpomembnejših znamenitosti v Mestni občini Murska Sobota in predstavlja eno izmed ključnih kulturnih, turističnih in razvojno-izobraževalnih točk. Strateška lega dvorca in prisotnost pomembnih zgodovinskih osebnosti pa izpričujeta velik pomen dvorca tudi v zgodovinskem razvoju današnjega Prekmurja.

Kategorija

Naslednji dogodek

Datum

nedelja, 12. februarja 2023
Dogodek je potekel!

Čas

11:00 - 18:00

Čokoladni vikend v Dvorcu Rakičan 2023

Ljubitelji čokolade in čokoladnih slaščic po dveletnem premoru vabljeni na najbolj čokoladni dogodek v Pomurju – Čokoladni vikend v Dvorcu Rakičan, ki bo potekal v soboto, 11. 02., in nedeljo, 12. 02. 2023, med 11.00 in 18.00 v Dvorcu Rakičan. Sladkosnedi obiskovalci bodo lahko izbirali med pestrim naborom čokoladnih izdelkov ali se ogreli s slastnimi vročimi čokoladami različnih okusov. Čokoladni vikend je obenem odlična priložnost za nakup sladkega darila, s katerim boste lahko za valentinovo posladkali svoje najdražje.

Za najmlajše čokoholike pripravljajo pester program z delavnicami za otroke in družine. V okviru Konjeniškega centra Dvorca Rakičan bo na voljo možnost jahanja za otroke ter vožnja s kočijo (od 14.00 naprej).

Poskrbeli bodo, da ne boste odšli lačni domov, saj ponujamo kosilo s prihodom čokolade od 11.00 naprej.

Vstopnine ni.

Vljudno vabljeni vsi ljubitelji čokolade!

X