Naslovnica
Domov Koledar dogodkov - Moj ponudnik Božičkov gozdni labirint v Moravskih Toplicah

Organizator

TIC - Turistično informativni center Moravske Toplice
Telefon
02 538 15 20
E-pošta
info@moravske-toplice.com
Spletna stran
http://www.moravske-toplice.com/

Osrednja poslovalnica TIC Moravske Toplice se nahaja v središču Moravskih Toplic. V neposredni bližini romanske rotunde najdete našo podružnico TIC Selo, obiščite tudi podružnico Bike Center Moravske Toplice Pod blagovno znamko Moravske Toplice predstavljamo turistične zanimivosti destinacije Moravske Toplice, s poudarkom na promociji dragocenostih naravne, kulturne in duhovne zakladnice. Osrednja vloga TIC-a Moravske Toplice, ki je blagovno znamko ustvaril, je informiranje obiskovalcev ter razvoj turistične ponudbe. (Rezervacijo prenočišč pri zasebnih sobodajalcih, prodaja turistične literature in spominkov domačih obrti, razvijanje turistične ponudbe s projektno dejavnostjo.)

Lokacija

Moravske toplice
Moravske toplice
Kategorija

Datum

petek, 23. decembra 2022
Dogodek je potekel!

Čas

17:00 - 19:00

Božičkov gozdni labirint v Moravskih Toplicah

Za vse, ki (ne) verjamete v čudeže, velja posebno povabilo na Božičkov gozdni labirint, v petek, 23. 12. 2022.

Ko svetilke v gozdu Čreta zažarijo, ljubki pravljični junaki oživijo. Tam se srečanja z otroci med peto in sedmo uro pozno popoldne veselijo: Sneguljčica in palčki razposajeni, Rdeča Kapica, ki k babici hiti, in Metka, ki čokoladnih piškotov si zaželi. V gozdu se še princ s čeveljcem sprehaja, da preveri, če kakšno upanje v iskanju Pepelke še obstaja. Nevoščljivi sestri bi ga radi zase obdržali, a na srečo reši ga en palček mali. Ga na pravo pot bo napotil in s tem otroku že razkril, kje Božiček v gozdu se je skril.

In ko Božička otroci bodo odkrili, se v njegovem objemu bodo srečanja veselili. Božiček je letos s prikolico pripotoval, da z ženo bi Slovenijo raziskoval. S seboj je tudi najljubšega kuharja pripeljal, da otroke bi z njegovimi mini puhastimi palačinkami razveseljeval.

Otroci bodo lahko med 17. in 19. uro v Božičkovi pisarni na osrednjem sejemskem prostoru prevzeli kartice BOŽIČKOV GOZDNI LABIRINT in se nato z odraslimi spremljevalci odpravili po označeni poti do gozda Čreta. Na poti iskanja pravljičnih junakov, ki so se skrili v varnem zavetju čarobnih dreves, bodo na prejeti kartici od različnih pravljičnih junakov morali pridobiti 8 žigov. Vse pravilno ožigosane kartice bodo otroci v škatlo odložili in trije srečneži se bodo po žrebanju palčka Frica lepe nagrade razveselili.

Čudovito presenečenje bo poleg Božička s pravljičnimi junaki bo prav gotovo Sneguljčica, ki je največja oboževalka Damjane Golavšek in zna njene otroške pesmi prav vse čisto na pamet.
Se vidimo v čarobnem gozdičku Čreta, v petek, 23.12. med 17. in 19. uro. In ne pozabite se v topla oblačila odeti, si na obraz nasmeh pripeti in svoje lastne svetilke s seboj vzeti.

Pod idejni koncept Božičkovega srečanja z otroci se je tudi letos na povabilo TIC Moravske Toplice podpisala Zvezdana Gorenčič Novljan z ekipo iz Hiše Antonije (Eventplus d.o.o., prireditve in turizem).

X