Naslovnica
Domov Koledar dogodkov Aljoša Bagola – Kako biti v redu

Organizator

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota
Telefon
02 521 43 80
E-pošta
info@zkts-ms.si
Spletna stran
http://www.zkts-ms.si

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, je bil ustanovljen tudi za namen spodbujanja razvoja na področjih turizma in športa. Zavod je upravljavec Gledališča Park Murska Sobota in Hranilnice prekmurskih dobrot s Turistično-informativnim centrom na Slovenski ulici.

Lokacija

Gledališče Park, Murska Sobota
Ulica Štefana Kovača 30, Murska Sobota
Kategorija

Datum

sreda, 16. marca 2022
Dogodek je potekel!

Čas

19:00

Aljoša Bagola – Kako biti v redu

Najbolj priljubljeno motivacijsko predavanje s fantastičnimi odzivi občinstva!

 
ALJOŠA BAGOLA, slovenski kreativni direktor desetletja, Fatalni moški 2021 in avtor knjižnih uspešnic Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke ter Srečo, prosim v marcu prihaja na oder Gledališča Park – z najbolj priljubljenim motivacijskim predavanjem pri nas: Kako biti v redu.
V znamenitem predavateljskem slogu s kreativnimi domislicami in njemu lastnim humorjem bo razkril nepričakovane vplive na naše počutje, odnose in samopodobo. Spoznali boste zakaj ne moremo biti nenehno na razpolago in srečni, kako za več zadovoljstva upravljati s svojimi pričakovanji, kako si dovoliti svojo ustvarjalnost in kako bolj vedro in sočutno misliti o sebi in o svetu.
 
Aljoša na predavanju povezuje modre misli in uvide iz obeh knjižnih uspešnic, jih preplete s svojimi kreativnimi stvaritvami ter občinstvo iz minute v minute preseneča s prefinjenimi besednimi igrami, med tem ko vam pove svojo zgodbo in predvsem, kaj in kako se od samih sebe naučiti BITI V REDU.
 
Večer v Murski Soboti bodo ekskluzivno popestrili glasbeni vložki Aljoševega brata Dominika, ki kot Balladero že vrsto let niza radijske uspešnice.
Po predavanju boste imeli priložnost kupiti uspešnici Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, ki je postala najbolje prodajana knjiga leta 2020 ter ene najbolj pričakovanih knjig letošnjega leta Srečo, prosim, ki ju bo Aljoša za vas osebno tudi z veseljem podpisal.
 
Čaka vas poučen, vsebinsko bogat in razvedrilen večer, ki ga lahko uživate sami, s prijateljicami ali s partnerjem!
 
Cena vstopnice:
23€ v predprodaji
25€ na dan dogodka
 
Delovni čas:
torek – petek: 14.00 – 17.00
uro pred večernimi dogodki
Telefon: 02 521 43 81 

 

X