Naslovnica
Domov Koledar dogodkov Z vesi v varaš – sobotni dopoldanski dogodki na soboški tržnici

Organizator

Mestna občina Murska Sobota
E-pošta
mestna.obcina@murska-sobota.si

Mestna občina Murska Sobota se razprostira na 64 km2 površine. Murska Sobota je kljub mogočnim stoletnim hrastom in čudovitim starim zgradbam, ki pričajo o njeni bogati zgodovini, mlado in energično mesto. Hitra avtocestna povezava z osrednjo Slovenijo, rastoča industrijsko obrtna cona in uspešna podjetja, trgovska središča na obrobjih mesta, banke, zavarovalnice, razvojno – izobraževalne institucije ter nagel utrip mesta s pestro ponudbo kulturnih in družabnih dogodkov jo postavljajo ob rob primerljivim mestom širom Evrope. Pa vendar je Murska Sobota drugačna. Tukaj se ljudje še zmeraj znajo ustaviti in si vzeti čas za drobne radosti življenja. Ohranili so gostoljubno prekmursko dušo in še vsakdo, ki se je tu ustavil, je pripomnil, da se pri njih dobro počuti. Dobrodošli v srcu Pomurja.

Lokacija

Mestna tržnica Murska Sobota
Kocljeva ulica, Murska Sobota
Spletna stran
http://www.komunalams.si/mestna-trznica
Kategorija

Naslednji dogodek

Datum

sobota, 24. septembra 2022
Dogodek je potekel!

Čas

8:00 - 12:00

Z vesi v varaš – sobotni dopoldanski dogodki na soboški tržnici

Soboška tržnica bo v naslednjih mesecih dobila popestritev ponudbe. Vsako drugo soboto bo med 8. in 12. uro na soboški tržnici živahno, na dogodkih s sloganom »Z vesi v varaš«, bo na voljo obogatena ponudba pridelkov in izdelkov lokalnih pridelovalcev in predelovalcev.

S tem želimo oživiti sobotno dogajanje na mestni tržnici ter popestriti ponudbo, predvsem pa obiskovalcem omogočiti, da kupujejo izdelke, ki so zrasli v lokalnem okolju. Gre za koncept pri katerem se zagotavlja čim krajša pot od kraja, kjer je pridelek zrasel do potrošnikove mize.

X