Naslovnica
Domov Koledar dogodkov POMURJE POJE 2022

Organizator

KUD Bunker
E-pošta
kudbunker@gmail.com

Društvo za promocijo lokalnih glasbenih entuziastov, labilnežev in drugih karakterjev, ki spadajo v proizvodnjo radgonske subkulturne glasbene scene.

Lokacija

Pomurski Sejem Gornja Radgona
Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona
Spletna stran
http://www.pomurski-sejem.si/

------> Pomurski sejem d.o.o. | Cesta na stadion 2 | 9250 Gornja Radgona | T: 02 564 2 100 | E: info@pomurski-sejem.si

Kategorija

Naslednji dogodek

Datum

sobota - nedelja, 24. - 25. september 2022
Dogodek je potekel!

Čas

18:00 - 3:00

POMURJE POJE 2022

Rumena hala na Sejmišču v Gornji Radgoni
 
Vstopnina:
Predprodaja 8 eur (več info kmalu)
Na dan koncerta 12 eur
 
UNICUM
Štiri članski band iz Pomurja, ki preigrava mešanico funka, rocka in rapa. Fantje so pred kratkim izdali čisto pravi album Recipe. Obljubljajo pravo poslastico.
 
EINSCHLOG
Zasedba Einschlog je začela delovati leta 2012 pod prvotnim imenom Franz Jösef I., katerega so z izidom svojega prvega albuma spremenili v ime, pod katerim jih poznamo danes. Njihov prvenec Guts & Glory je požel obilico dobrih kritik doma in v tujini. Pokalo bo!
 
POTATO MUSHROOM
….. dve besedici, ki predstavljata štiri-člansko punk skupino, ki kar poka po šivih in ne sprejema kompromisov na odru.
 
DEŽURNI KRIVCI
Kot je zapisal Jure Longyka: Svoj “grunt rok”, kot mu ves čas pravijo, so doslej zrašplali na pet studijskih albumov, ki vsi po vrsti praskajo s trdoto in ostrino zvoka ter neusmiljeno kritičnostjo besedil. Z leti so postali ena najbolj trdoživih rokovskih institucij severovzhodne Slovenije in gibalo lokalne alter scene.
 
WRONG
Po dolgem času spet prihajajo na oder Radgonske legende Nu metala. Posebne predstavitve ne potrebujejo, bo pa spet odmevalo po Radgoni.
 
ODPISANI
Odpisani so stari znanci radgonskih odrov. Tokrat prihajajo osveženi z novim vokalistom Dariem Bergom in kitaristom Markom Blažekom. Muziko so malo zapakirali v Angleščino, pripravili nekaj novih cukrov, seveda pa ne bodo manjkali stari hiti.
X