ZR GRAFIKA d.o.o.

ZR GRAFIKA d.o.o.

ZR GRAFIKA d.o.o.

Category

ZR grafika, grafično podjetje d.o.o. | Ljutomerska cesta 5 | 9250 Gornja Radgona

Podjetje ZR GRAFIKA obstaja že od leta 1989. Naše storitve obsegajo celoten razvojni ter proizvodni proces v tisku in grafiki. S strokovnostjo in izkušnjami se prilagajamo zahtevam in željam kupca. Odlikujeta nas hitra odzivnost in kvaliteta opravljenih storitev, saj sledimo zahtevam kakovosti v celotnem procesu. Z usposabljanjem in izobraževanjem zaposlenih, prispevamo k njihovi višji usposobljenosti in prilagodljivosti, kar so zagotovila za višjo kakovost dela ter konkurenčnost podjetja. S fleksibilnimi rešitvami znamo upravičiti pričakovanja partnerjev.

PRIPRAVA OSNUTKOV
Osnutke za naše končne izdelke oblikujemo ter razvijamo z dolgoletnimi izkušnjami, predanostjo ter s potrebnim znanjem. Želimo, da končnemu izdelku že od samega začetka vtisnemo tisto vsebino, ki jo bo videti na koncu delovnega procesa, vse do konca izdelave.

Pri grafični pripravi napisov na vozila uporabljamo računalniški program z natančno izrisanimi modeli vozil. Saj želimo svojim kupcem prikazati karseda najbolj realističen prikaz izdelka. S tem naročnik prejme občutek, kako bo izdelek na koncu izgledal.

PROIZVODNJA, KAKOVOST
Izdelki so plod našega razvoja ter izdelave v celoti, saj nam tehnično znanje in zelo širok nabor strojev omogočata delovanje po sistemu ”in-house”, kar pomeni, da so izdelki narejeni izključno v našem podjetju. V podjetju se zraven nenehnega razvoja, obenem redno izvaja vhodna kontrola prejetih materialov, katera se spremlja ves čas delovnega procesa pri nas.

Kakovost načrtujemo, izvajamo ter preverjamo, saj jo razumemo kot izpolnjevanje pričakovanj naših kupcev, kot dobavo brezhibnih izdelkov.

MATERIALI
Za naše izdelke, poimenujemo jih tudi vidna sporočila, nudimo tisk na različne materiale kot so: karton, lepenka, akrilno steklo (pleksi), Forex, Dibond, Kapa, polipropilen, les, steklo …

Pri izdelavi napisov na vozila uporabljamo vrhunske PVC folije.

Delovni čas:
ponedeljek -petek: 08:00-16:00

Naslov
Ljutomerska cesta 5, G. Radgona