Vrtni center Kurbus

Vrtni center Kurbus

Vrtni center Kurbus

Category

VCK, VRTNI CENTER KURBUS, d.o.o. | Mele 2 | 9252 Radenci

Ob regionalni cesti Gornja Radgona-Radenci stoji eden največjih vrtnih centrov v Sloveniji, Vrtni center Kurbus, ki se lahko pohvali z več kot 40 letno tradicijo. Od velike večine centrov, kjer se samo prodaja in kupuje, se razlikujemo po tem, da je sestavni del vrtnega centra tudi lastna proizvodnja.

Tradicijo, znanje in izkušnje delimo s strankami in si prizadevamo, da se le te zadovoljne vračajo po pri nas vzgojeno balkonsko cvetje, primule, ciklame, božične zvezde in v zadnjih letih tudi zelenjavne sadike, zelišča in zdravilne rastline.

Ponujamo pestro izbiro lončnic, okrasnih loncev in posod, substratov, gnojil, dekorativnih izdelkov za vrt in dom ali kot darilo ob praznovanjih. Prav tako ponujamo rezano cvetja, ki ga oblikujemo v klasične in moderne šopke in aranžmaje za vse priložnosti. V zunanjem delu vrtnega centra se lahko sprehodite med bogato ponudbo trajnic, grmovnic, okrasnih dreves, jagodičevja in sadnih sadik.

Trudimo se, da so rastline označene z vsebinsko in slikovno bogatimi etiketami, kar vam omogoča samostojen nakup, hkrati pa vam z velikim veseljem svetujemo in z vami delimo znanje in izkušnje, kako rastline pravilno zasaditi in negovati, da vam bodo v okras in veselje.

Ko se rodim, drevo dobim

V sodelovanju s Splošno bolnišnico Murska Sobota bo vsak novorojenec dobil darilni bon za nakup drevesa po izbiri za polovično ceno.

Živimo v času, ko je zelenih površin vedno manj. Tudi v naših vrtovih in sadovnjakih je čedalje manj dreves, ki jih nadomeščajo manjše rastline in tlakovane poti. Prav zato smo se odločili za projekt, s katerim bi radi ozaveščali prihodnje rodove o pomembnosti zelenih površin.

Ob tem bomo podpirali slovensko in ohranjali naravo. Hkrati bomo naučili otroka ceniti naravo in skrbeti zanjo, kar bo najboljša naložba v prihodnost naših otrok.

Zakaj ne bi otroku podarili nekaj edinstvenega in trajnega?

Podarite DARILNI BON za nakup drevesa, ki bo otroka spremljalo skozi vse življenje.

Vrtni center Kurbus
Mele 2
9252 Radenci

T: 02 564 89 60
T: 051 677 909

Delovni čas
ponedeljek-petek: 07:00-19:00
sobota: 07:00-17:00
Nedelja in prazniki: zaprto

Cvetličarna Radenci
Radgonska cesta 23a
9252 Radenci

T:  02 565 14 19

Delovni čas
ponedeljek-petek: 08:00-16:00
sobota: 07:00-12:00
Nedelja in prazniki: zaprto

Naslov
Mele 2