LUŠTna domačija

LUŠTna domačija

LUŠTna domačija

Category

PARADAJZ podjetje za proizvodnjo, trgovino, storitve in distribucijo d. o. o. | Renkovci 57/c | 9224 Turnišče

LUŠTNA DOMAČIJA

Vabimo vas na doživetje med LUŠTno družino rajskih paradižnikov, ki dozorevajo pod toplim prekmurskim soncem. Za vas so na voljo sveži, sočni, okusni in pisani paradižniki. Poleg Grozdastega paradižnika so na voljo še srednje plodni ter češnjevi paradižniki, ki s svojimi pisanimi barvami in sladkastim okusom navdušujejo tudi najmlajše.

Prisluhnite predstavitvi načina pridelave LUŠTnega paradižnika ob tem vam postrežemo še s pokušino. Lahko se boste na lastnih brbončicah prepričali, kateri član LUŠTne družine sočnih okusov je vaš najljubši! Hkrati pa vam ponujamo še sveže pripravljen paradižnikov sok.

Sprehodite se po naši trgovinici, v kateri najdete številne izdelke in pridelke lokalnih dobaviteljev. Za popolno doživetje pa obisk zaključite v naši kavarni, kjer se lahko posladkate s slastimi torticami, odlično kavico ali osvežite s kakšnim drugim napitkom iz naše ponudbe.

LUŠTno vabljeni!

LUŠTNA DOSTAVA NA DOM

Zakaj si nebi paradižnika naročili pa direktno na dom? V Pomurju, Mariboru in Ljubljani vam ponujamo dostavo paradižnika direktno na dom! Če si zaželite svežega paradižnika in nas ne morete obiskati, pa nas preprosto pokličite in naročite. Mi bomo pa poskrbeli za varno dostavo do vas.

Luštna domačija
T: 02 572 22 59
E: lustna.domacija@lust.si

Dostava na dom
Pomurje in Maribor
T: 031 712 007
E: dostavapomurje@lust.si

Dostava na dom
Ljubljana
T: 031 650 006
E: dostavaljubljana@lust.si

Delovni čas
ponedeljek – sobota: 08:00 – 17:00
nedelja in prazniki (samo kavarna): 10:00 – 17:00

Naslov
Renkovci 57c