Gradbeni center Puconci

Gradbeni center Puconci

Gradbeni center Puconci

Category

Murexin, gradbeni materiali, d.o.o. | Puconci 393 | 9201 Puconci

Podjetje Murexin d.o.o. s sedežem v Puconcih, ki združuje blagovni znamki KEMA in MUREXIN, predstavlja enega od vodilnih ponudnikov na področju gradbene kemije na slovenskem trgu in utrjuje svojo prepoznavnost v regiji s poudarkom na kakovosti, specializirani tehnični podpori ter sistemskemu dopolnjevanju medsebojnega proizvodnega portfelja. Ob tem prestavlja največjega slovenskega proizvajalca gradbenih lepil za polaganje ploščic, med najbolj prepoznavnimi programi pa so zagotovo še hidroizolacijski izdelki iz skupine HIDROSTOP, sušilni ometi HYDROMENT, malte za sanacijo iz skupine BETONPROTEKT, epoksidni premazi KEMAPOX, kremenovi peski ter ostali specializirani izdelki.

Na lokaciji v Puconcih se nahaja tudi maloprodajna trgovina Gradbeni center, kjer nudijo vse za gradnjo in obnovo od temeljev do strehe ter izdelke za ureditev okolice. Čeprav je podjetje v lokalnem okolju prepoznavno predvsem po svojih produktih in maloprodaji, med svoje prioritete štejejo tudi strokovno svetovanje strankam ter tehnično podporo. Na ta način so se približali ne samo izvajalcem, pač pa tudi končnim potrošnikom, ki v stilu »sam svoj mojster« različna gradbena dela v svojem domu radi opravijo kar sami. Če naletite na težave, lahko odgovore na vaše težave dobite na brezplačni telefonski številki 080 2886 ali zahtevo pošljete po elektronski pošti na naslov info@murexin.si.

Na strokovnjake v svetovalni službi se lahko obrnete kadar naletite na vprašanja in težave, ki nastanejo pri izvedbi balkona, terase, kopalnice ali bazena, problematiki vlažnih zidov ali objektov brez hidroizolacije, kakor tudi izzivih pri sanaciji betona, ureditvi kmetijskih objektov, garažnih prostorov in ostalega.

Gradbeni center Puconci
Delovni čas:
ponedeljek-petek: 07:00-16:30
sobota: 07:00-12:00

Sedež družbe
T: 02 545 95 00
E: info@murexin.si
www.murexin.si
Delovni čas:
ponedeljek-petek: 07:00-15:00

Naslov
Puconci 393