Gostišče in prenočišča Kozel

Gostišče in prenočišča Kozel

Gostišče in prenočišča Kozel

Category

Gostišče in prenočišča, Slavko Kozel s.p. | Žiberci 37 | 9253 Apače

Poznani smo po odličnih ribjih specialitetah, izvrstnih nedeljskih kosilih in malicah za vso družino in zbrano družbo. Pri nas lahko uživate v pristnih domačih okusih in uživate v lepotah apaške doline.

Gostinski lokal lahko sprejme večjo skupino gostov. Pripravljene imamo tudi več vrst menujev za skupine. Prilagajamo se tudi željam gostov in izdelamo novi menu.

Sprejmemo do 120 gostov v obnovljeni hali, do 60 gostov v jedilnici in do 40 gostov na pokriti terasi. V dvorani prirejamo tradicionalne praznične zabave (silvestrovanje, pustovanje, 8. marec …), poleg tega pa lahko dvorano najamete za razne seminarje, tečaje, poslovna srečanja, poslovna kosila in večerje, obletnice, abrahame, poroke, sedmine …

Lahko pa vam pripravimo catering in vam ga dostavimo domov.

Pri nas lahko tudi prespite. Ponujamo vam klimatizirane sobe s kabelsko TV, kopalnico, tušem, WC-jem. Na voljo vam je 5 dvoposteljnih in 2 enoposteljni sobi.

Gostišče in prenočišča Kozel je odlično izletniška točka, saj je naša dolina izvrstna za pohodnike, kolesarje, motoriste, v bližini je možnost kopanja, ribolova, pokušine vin in ogleda šampanjske kleti.

GOSTILNA KOZEL –
ZA VAS ŽE OD LETA 1977

Delovni čas:
torek – petek: 09:00 – 01:00
sobota: 09:00 – 03:00
nedelja: 09:00 – 01:00
ponedeljek: zaprto

Naslov
Žiberci 37