DEBOK Kuzma d.o.o.

DEBOK Kuzma d.o.o.

DEBOK Kuzma d.o.o.

Category

DEBOK podjetje za trgovino na debelo in drobno, gostinstvo in turizem, transport in špedicijo Kuzma d.o.o. | Kuzma 30 | 9263 Kuzma

TRANSPORT | PREVOZI
Naše podjetje opravlja različne vrste prevozov. Na voljo imamo klasične vlačilce s cerado in odprtimi kipper prikolicami. Poleg tega imamo tudi tovornjak s paletnim dvigalom, s katerim opravljamo tudi premike tovora. Tekom našega delovanja smo postali partnerji različnim podjetjem, kot so Murexin, Oblak group, Zobec, Top Dom, Goričanka, Pomurske Mlekarne, Nograd in številni drugi.

GRADBENA MEHANIZACIJA
Z gradbeno mehanizacijo izvajamo: izvedbo izkopa za gradnjo različnih objektov, pripravo za tlakovanje in asfaltiranje, rušenje objektov in deponiranje, urejanje gozdnih poti, gradnja enostavnejših objektov in utrjevanje terena.

NAJEM KOMBIJA
Pri raziskovanju okoliških držav ni pomembna samo končna destinacija, ampak celotna izkušnja, zaradi tega razloga so vsi naši kombiji udobni, klimatizirani, varni in tako nudijo vrhunsko uporabniško izkušnjO. V našem podjetju nudimo najeme različnih kombijev znamke Volkswagen in Mercedes.

DEBOK CAFFE
Debok caffe je družbeno stičišče vseh generacij. Pri nas se lahko oglasite na odlični jutranji kavi, ki vam bo dala energijo za celoten dan ali pa na popoldanskem pivu, ki bo ohladil še tako napete živce.

Boštjan: 031 372 762
debok01@gmail.com 
Dejan: 041 668 834
debok02@gmail.com 
www.debok.si

Delovni čas Dedok caffe:
ponedeljek-četrtek: 05:30-23:00
petek: 05:30-01:00
sobota: 07:00-01:00
nedelja: 07:00-23:00

Naslov
Kuzma 30