AJM okna – vrata – senčila

AJM okna – vrata – senčila

AJM okna – vrata – senčila

Category

AJM OKNA-VRATA-SENČILA podjetje za proizvodnjo stavbnega pohištva, storitve, trgovino in zunanjo trgovino d.o.o.
Kozjak nad Pesnico 2a | 2211 Pesnica pri Mariboru

Podjetje za proizvodnjo, prodajo in montažo stavbnega pohištva (okna in vhodna vrata) iz umetne mase, aluminija in lesa. Smo največji proizvajalec PVC, LES in ALU stavbnega pohištva v Sloveniji. Že 30 let sledimo tradiciji družinskega podjetja in vrednotam, kot so kakovost, poštenost, spoštovanje do soljudi, timsko delo, ustvarjalnost in prijazen odnos do okolja.

OKNA

Okna AJM so sodobnega videza in izdelana iz tehnološko dovršenih večkomornih profilov. PVC okna in ALU okna AJM predstavljajo odlično rešitev za klasično izolirane objekte in obnovo stanovanj. S primerno izbiro stekla odlično zadovoljijo potrebe energetsko zahtevnejših objektov in nudijo kar trikratno zaščito: toplotno, zvočno in protivlomno. Lesena okna imajo odlično razmerje med ceno, toplotno izolativnostjo in mehansko stabilnostjo okna.

Okna AJM odlikuje absolutna natančnost v izdelavi, ki se kaže v ravnih profilih, odličnih zaključnih tesnilih, prvovrstnih in kristalno čistih steklih, najboljšem antikorozijskem okovju, kakovostnih in modernih plastificiranih ročajih in kljukah. Naši tehniki so strokovnjaki za montažo stavbnega pohištva, saj okna vgradimo v skladu z najsodobnejšimi standardi.

VRATA

Pri AJM nudimo široko paleto različnih modelov vhodnih vrat. Naj bo osnova PVC, LES, aluminij ali kombinacije PVC/ALU in LES/ALU, prav vsaka vhodna vrata AJM vam zagotavljajo varnost, zanesljivost in vrhunsko kakovost.

Vhodna vrata so tisti del hiše ali stanovanja, ki daje prvi vtis o njegovem lastniku. Kadar izbirate vhodna vrata, si vzemite čas pri izbiri, saj se boste le tako lahko pravilno odločili.

Vhodna vrata vam ponujamo znotraj petih linij, ki se med seboj razlikujejo po namenu in izgledu. Znotraj teh petih linij boste našli številne modele, različne kombinacije oblik in barv ter različne cenovne razrede. Za vse pa velja eno: so visokokakovostna in izdelana po meri. Vsak kupec si lahko izbere tudi povsem svoj model vhodnih vrat, če so le-ta v skladu s tehnološko dopustnostjo.

Vhodna vrata so varna in zanesljiva, le če so pravilno vgrajena. Montaža vhodnih vrat, ki jo opravijo naši strokovnjaki vam zagotavlja miren spanec, saj poteka montaža vhodnih vrat pri nas v skladu z najsodobnejšimi smernicami varnosti, izolativnosti in tesnosti.

SENČILA

Senčila AJM bodo polepšala in zatemnila vaš dom. Pokažite samo to, kar hočete in spustite v svoj dom toliko svetlobe, kot sami želite.

Senčilo bo vaša okna in stekla zaščitilo pred vremenskimi vplivi, dom pa bo dodatno toplotno in zvočno izoliran.

Podjetje AJM ponuja bogato paleto senčil; rolete, plise zavese, žaluzije in polkna.

Naj gre za žaluzije, plise zavese, rolete, ALU polkna, koliko je tehnološko dopustno, jih prilagodimo vašim željam. Izbirate lahko med različnimi načini krmiljenja, obliko in barvo, ter tako svoj dom še dodatno polepšate.

Vabljeni, da nas obiščite v najbližji poslovalnici, kjer vam bomo z veseljem svetovali in predstavili našo ponudbo oken, vhodnih vrat in ostale ponudbe.

AJM okna-vrata-senčila d.o.o.
PE Murska Sobota
Markišavska ulica 10
9000 Murska Sobota

T: 02 522 11 00

Delovni čas:
ponedeljek-petek:
08:00-16:00
sobota: 08:00-12:00

Naslov
Markišavska 10, M. Sobota